Onaylı Üye
rabbim her zaman en iyisini bilir ve yapar ben inanıyorum ki her ne kadar 2020 fragman 2021 şimdi başlıyor muhabbetleri dönsede hepimiz için herkesler için iyi günler bekliyorum ya da ben hayata karşı iyimserim bilmiyorum. Fakat hepimiz tüm insan ırkı cinsiyet din ırk ayırt etmeden her güne daha iyi uyanmayı temenni ediyorum ki öylede düşünerek uyanmak bile bana göre bir bakıma etki ediyor o yüzden de mutlu oluyor olabilirimKardeşim 2020 şahsen benim içinde çok kötü geçti ilk olarak festivallere gidicektim biletleri dahi hazırdı ertelendi ve milyon bilet geri ödeme yapmadı.En önemliside jandarma eğitimleri ertelendi bir türlü eğitimlere gidemedim o yıl benim içinde bir felaket şekilde geçti.Temennim bu yıl iyi geçmesi hepimiz adına.
böyle bir durumda bir bakıma pandemi döneminde az çok da eğlendiysen ne mutlu sana yeri geldiğinde çalışıp dersde yapmayı aksatman kötü olmuş ama üstesinden gelirsin eminimHehe hayvan gibi ders biriktirdim şuan köpek gibi çalışıyorum pandemi başında sabah akşam oyun oynuyordumbüyük sıkıntıdayım
Bueno, mi vida no es nada interesante
Aynen öyle kardesim benim her şerde vardır bir hayır.rabbim her zaman en iyisini bilir ve yapar ben inanıyorum ki her ne kadar 2020 fragman 2021 şimdi başlıyor muhabbetleri dönsede hepimiz için herkesler için iyi günler bekliyorum ya da ben hayata karşı iyimserim bilmiyorum. Fakat hepimiz tüm insan ırkı cinsiyet din ırk ayırt etmeden her güne daha iyi uyanmayı temenni ediyorum ki öylede düşünerek uyanmak bile bana göre bir bakıma etki ediyor o yüzden de mutlu oluyor olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?