Hayatınızda başınıza gelen en tehlikeli olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Başlığa yazdım ztn Hayatınızda şimdiye kadar başınıza gelen en kötü olay çok kısa yazmayın , çok uzunda yazmayın

edit;
Özel hastane'de Doktorun ameliyat sırasında alerjim olduğunu bildiği halde iğneyi vurması .

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
9 yaşındayken yeni pişmiş,kaynayan yemeği üstüme boca etmiştim.30 gün hastaneye pansumana gitmiştik.Göğsümda hala izleri duruyor hatta

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
çok sevdiğim bir kız vardı kekolar sarkıntılık yapınca kkavga etmiştim allahtan iyi rp yaparım dfjklsadlkjsadlşjkas

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
birde mahalle maçında kanattan içeri girerken çocuk biri fena koymuştu betona düşünce elim ters geldi kırıldı oda olabilir

DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
3 yaşında merdivenden düşüp baldırıma şiş girmesi yeni öğrenmişim yürümeyi tabi o dırada

Süper Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Rulesde 1v1 Kalınca Win Alcakken Elektrik Gitmesi :p

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
9 yaşındayken yeni pişmiş,kaynayan yemeği üstüme boca etmiştim.30 gün hastaneye pansumana gitmiştik.Göğsümda hala izleri duruyor hatta
SS rank dangerous ( geçmiş olsun :( )
çok sevdiğim bir kız vardı kekolar sarkıntılık yapınca kkavga etmiştim allahtan iyi rp yaparım dfjklsadlkjsadlşjkas
Kekolardan kurtulduysan iyi rp kasıyorsun demektir :)
birde mahalle maçında kanattan içeri girerken çocuk biri fena koymuştu betona düşünce elim ters geldi kırıldı oda olabilir
Bu kekolardan daha tehlikeli :)
3 yaşında merdivenden düşüp baldırıma şiş girmesi yeni öğrenmişim yürümeyi tabi o dırada
Oha lan şimdi bir sorun varmı ?
Rulesde 1v1 Kalınca Win Alcakken Elektrik Gitmesi :p
Çok tehlikeli Qrşm birdaha ıı dikkat et hayatından olabilirsin cs de bile oyunda bıçak attı diye insan öldürenler var ıı dikkat et
<<< >>>
veee gelelim bana bende o olaydan sonra yaşıyorum penisilin alerjisi olan birine penisilin vurusanız çok büyük ihtimalle ölür :)

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
bayırda yürürken (otluk ve dikenlik yer) ayağmın kayıp dikenler üzerinde yuvarlanmam (hastanelik oldum)

Üye
7 HİZMET YILI
yaz tatilinde arkadasla koca bir çayırı yakmıştık ifaiye polis falan gelmişte :D karakolda yattık 1 gece sonra bırakıldık xd ama çayır mafoldu

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
1.SINIF EL YAZISI
8.SINIF TEOG
12.SINIF YKS
:thonkie:
Teog'a bende yakalandım önce bana 4+4+4 dediler ve sen 5. sınıfı okumucaksın nooldu 5. sınıfı ilk döneme sığdırdılar öyle okuttular 6. sınıfı 2. dönemde okuttular seni anlıyorum :( sonra teog dediler düşük not alırsan doğru imam seni cidden anlyıorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşım Sırtına Binip Beni Tutamayıp Düşürmesi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...