The story about good
Ultra Üye
sen eskısehır demı yasıyonbirde mahalle maçında kanattan içeri girerken çocuk biri fena koymuştu betona düşünce elim ters geldi kırıldı oda olabilir
hayır kardeşimsen eskısehır demı yasıyon
SS rank dangerous ( geçmiş olsun9 yaşındayken yeni pişmiş,kaynayan yemeği üstüme boca etmiştim.30 gün hastaneye pansumana gitmiştik.Göğsümda hala izleri duruyor hatta
Kekolardan kurtulduysan iyi rp kasıyorsun demektirçok sevdiğim bir kız vardı kekolar sarkıntılık yapınca kkavga etmiştim allahtan iyi rp yaparım dfjklsadlkjsadlşjkas
Bu kekolardan daha tehlikelibirde mahalle maçında kanattan içeri girerken çocuk biri fena koymuştu betona düşünce elim ters geldi kırıldı oda olabilir
Oha lan şimdi bir sorun varmı ?3 yaşında merdivenden düşüp baldırıma şiş girmesi yeni öğrenmişim yürümeyi tabi o dırada
Çok tehlikeli Qrşm birdaha ıı dikkat et hayatından olabilirsin cs de bile oyunda bıçak attı diye insan öldürenler var ıı dikkat etRulesde 1v1 Kalınca Win Alcakken Elektrik Gitmesi
Geçmiş olsunbayırda yürürken (otluk ve dikenlik yer) ayağmın kayıp dikenler üzerinde yuvarlanmam (hastanelik oldum)
Teog'a bende yakalandım önce bana 4+4+4 dediler ve sen 5. sınıfı okumucaksın nooldu 5. sınıfı ilk döneme sığdırdılar öyle okuttular 6. sınıfı 2. dönemde okuttular seni anlıyorum1.SINIF EL YAZISI
8.SINIF TEOG
12.SINIF YKS
Korkuyorum .Alet'i traş ettirirken yaşadığım korku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?