Ben 10. sınıftayken okuldayken çoğu kişinin yaşadığı para sıkıntısını çekiyordum babam hiç para vermezdi evden götür derdi bende utanırdım annem bana pestil peynir ekmek vb şeyler koyardı fakat ben yemezdim çünkü ordakiler hep tost köfte döner ayran bisküvi felan yerlerdi utanırdım çıkarmaya sürekli aç kalırdım ve ağzım da kokmaması için 1 tane sakız alırdım 1 hafta o sakızı çiğnerdim çünkü param hiç olmazdı benim okuldayken babam vermezdi annemde ara ara geçince günlük 10 tl felan verirdi onada 1 tost 12 tl gelmezdi bişey ozaman yanıma gelmiyorlardı arkadaslarım felan neden bilmiyorum hala neyse tabi benimde ozaman bi kalbim var benimde sevdiğim kız oldu tabi fakat hiç aram yoktu onunla hiç gelmezdi yanıma yani sınıfta 2,3 kişi tek ynıama gelirdi onlarda benim gibilerdi. sürekli param olsa ben şu çocuga yardım ederdim felan diyordum içimden neyse babam inşaatçı kendisi bi akşam dediki gel gidelim inşaata benim çırak kaçtı cumartesi pazar okul tatil olduğu zaman gidek çalışak çalısacagımız yerde çarşı ortalarına yakın kalabalık bi yer bişey de diyemedim tamam dedim neyse pazar oldu çıktık sabah 7 de çalışıyorum felan işte bakıyorum millet bana bakıyor gelen geçen çok utanıyorum ama öyle böyle bi utanma değil yüzüm bembeyaz oluyordu içim titriyordu utancımdan bazen su içmeye giderken tahtayla kapatırdım beni görmesinler diye öyle içerdim neyse saaat 12 1 e geliyor ben içinmden dua ediyorum Allahım inşallah bi tanıdık çıkmadan bitirir evime giderim diyordum sürekli . saat 12 1 e geliyor moladayız yemek yicez babam şişeleri verdi dedi git bunları doldur getir muslukta dışarda tabi bende bi şekilde dua ederek gittim bidonu 1 doldurudm 2 doldurdum millet bakıyor çok utanıyom neyse baktım 4,5 tane kız 2 tanede erkek toplulugu bana bakarak gülüyorlardı yaklasık 50 mt felan var aramızda bi kız fotoğrafımı çekiyordu telefonu bana tutmustu gördüm direk şişeyi attım tahtanın arkasına geçtim delikten izlemeye başladım onları iyicene bakmaya çalıstım bi de ne göreyim bizim sınıftaki kız ve karsı sınıftaki 2 erkek. kızlardan birinin buse oldugunu gördüm benim aşık oldugum kız o anda okadar üzüldümki hayal edemessiniz içim sanki aşşağıya düşüyordu sonra onlar gittiler bende işimizi halletik eve geldik sabah okula gidicem gece ağlıyordum aklıma geldikçe gözlerim yaşarıyordu çok üzülüyordum acaba ne yapacaklar diye düşünüyordum sabah okula gittimm kapıda bekliyorlardı direk görmezden gelip girdim içeri hepsi birden yanıma geldiler işte gülüyorlar felan dedilerki telefonunu aç bi insegrama baksana dedi benimde telefonum yok ama onlara var demiştim o anda anladım ne oldugunu dedim telefonumu getirmedim sonra o kız telefonundan gösterdi insegramında paylaşmış beni recep ivedik müziğinide koymuş biraz hakaretli yazılar yazmıstı tam hatırlamıyorum neyse paylaşmıs onu gördüm dişimi sıktım ağlicaktım sonra gülerek dedim beni müdür çağırmıstı diyerek okuldan kaçtım okul dağılana kadar petrolün yanında bi mescid vardı onun duvarının arkasında saatlerce ağlayarak uykuya dalmışım ordaki bi abi beni uyandırdı sağolsun o günden sonrada daha kimseyle konusmadım halede konusmuyorum.Herkesin hayatında bir nokta vardır ki, üzüntüden bir süre kendini toparlayamaz. Buna aile bireylerinden birisinin ölümü, kız arkadaşının terk etmesi, arkadaşının ihaneti vsvs. eklenebilir. Sizin hayatınızda en çok üzüldüğünüz an neydi? Ve o moddan kurtulmak için neler yaptınız yada yapıyorsunuz?
En sevdiğim arkadaşımın daha benle takılmaması. insanlar ne var bunda belki diyebilir ama benim için çok değerli biriydi keşke eski zamanlara dönebilsem.Herkesin hayatında bir nokta vardır ki, üzüntüden bir süre kendini toparlayamaz. Buna aile bireylerinden birisinin ölümü, kız arkadaşının terk etmesi, arkadaşının ihaneti vsvs. eklenebilir. Sizin hayatınızda en çok üzüldüğünüz an neydi? Ve o moddan kurtulmak için neler yaptınız yada yapıyorsunuz?
Kardeşim yalanım yok bak gözlerim doldu yaşadığın olayları okurken. Umarım bundan sonraki yaşantın, en güzel şekilde olur.Ben 10. sınıftayken okuldayken çoğu kişinin yaşadığı para sıkıntısını çekiyordum babam hiç para vermezdi evden götür derdi bende utanırdım annem bana pestil peynir ekmek vb şeyler koyardı fakat ben yemezdim çünkü ordakiler hep tost köfte döner ayran bisküvi felan yerlerdi utanırdım çıkarmaya sürekli aç kalırdım ve ağzım da kokmaması için 1 tane sakız alırdım 1 hafta o sakızı çiğnerdim çünkü param hiç olmazdı benim okuldayken babam vermezdi annemde ara ara geçince günlük 10 tl felan verirdi onada 1 tost 12 tl gelmezdi bişey ozaman yanıma gelmiyorlardı arkadaslarım felan neden bilmiyorum hala neyse tabi benimde ozaman bi kalbim var benimde sevdiğim kız oldu tabi fakat hiç aram yoktu onunla hiç gelmezdi yanıma yani sınıfta 2,3 kişi tek ynıama gelirdi onlarda benim gibilerdi. sürekli param olsa ben şu çocuga yardım ederdim felan diyordum içimden neyse babam inşaatçı kendisi bi akşam dediki gel gidelim inşaata benim çırak kaçtı cumartesi pazar okul tatil olduğu zaman gidek çalışak çalısacagımız yerde çarşı ortalarına yakın kalabalık bi yer bişey de diyemedim tamam dedim neyse pazar oldu çıktık sabah 7 de çalışıyorum felan işte bakıyorum millet bana bakıyor gelen geçen çok utanıyorum ama öyle böyle bi utanma değil yüzüm bembeyaz oluyordu içim titriyordu utancımdan bazen su içmeye giderken tahtayla kapatırdım beni görmesinler diye öyle içerdim neyse saaat 12 1 e geliyor ben içinmden dua ediyorum Allahım inşallah bi tanıdık çıkmadan bitirir evime giderim diyordum sürekli . saat 12 1 e geliyor moladayız yemek yicez babam şişeleri verdi dedi git bunları doldur getir muslukta dışarda tabi bende bi şekilde dua ederek gittim bidonu 1 doldurudm 2 doldurdum millet bakıyor çok utanıyom neyse baktım 4,5 tane kız 2 tanede erkek toplulugu bana bakarak gülüyorlardı yaklasık 50 mt felan var aramızda bi kız fotoğrafımı çekiyordu telefonu bana tutmustu gördüm direk şişeyi attım tahtanın arkasına geçtim delikten izlemeye başladım onları iyicene bakmaya çalıstım bi de ne göreyim bizim sınıftaki kız ve karsı sınıftaki 2 erkek. kızlardan birinin buse oldugunu gördüm benim aşık oldugum kız o anda okadar üzüldümki hayal edemessiniz içim sanki aşşağıya düşüyordu sonra onlar gittiler bende işimizi halletik eve geldik sabah okula gidicem gece ağlıyordum aklıma geldikçe gözlerim yaşarıyordu çok üzülüyordum acaba ne yapacaklar diye düşünüyordum sabah okula gittimm kapıda bekliyorlardı direk görmezden gelip girdim içeri hepsi birden yanıma geldiler işte gülüyorlar felan dedilerki telefonunu aç bi insegrama baksana dedi benimde telefonum yok ama onlara var demiştim o anda anladım ne oldugunu dedim telefonumu getirmedim sonra o kız telefonundan gösterdi insegramında paylaşmış beni recep ivedik müziğinide koymuş biraz hakaretli yazılar yazmıstı tam hatırlamıyorum neyse paylaşmıs onu gördüm dişimi sıktım ağlicaktım sonra gülerek dedim beni müdür çağırmıstı diyerek okuldan kaçtım okul dağılana kadar petrolün yanında bi mescid vardı onun duvarının arkasında saatlerce ağlayarak uykuya dalmışım ordaki bi abi beni uyandırdı sağolsun o günden sonrada daha kimseyle konusmadım halede konusmuyorum.
başın sağolsun kardeşim. Allah acısını kimseye yaşatmasın.Annemi Ellerimle toprağa verdiğim an.
her hafta mezarına gidip toprağı öpmek sarılmak öyle işte.
Başın sağolsun kardeşim.kardeşimin vefatı sanırım
Kankam geçmiş olsun valla. Boşver cana geleceğine mala gelsin.Askerde biriktirdiğim paramla aldığım arabam yandı işin tuhaf yanı mahalleye planör uçağı düştü jet yakıtıyla yandığı için söndüremedik bile cayır cayır yandı olay Bağlarbaşı Uçak kazası yazabilirsiniz haberlere çıkmıştı
Aynen öyle. Allah kimseyi böyle bir duruma düşürmesin. Çıkışı bulana kadar acı çekiyorsun resmen.Çaresizliktir ya kimsenin yaşamasını istemem çünkü insan ne yapacağını bilemez o an aklından birden fazla konu saniye saniye değişir deliye dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?