Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YKS'ye girdiğim zamandı. Sınava 2 buçuk saat kala kendi arabamızla yola çıkmıştık. Sınav zamanı yol çalışması vardı tek şerit ilerliyorduk. Şehrin girişinde trafik sıkıştı 5 10 dakikada bir ilerliyorduk. Baktık sınava yetişemeyeceğiz indik arabadan şehrin diğer ucunda olan kampüse koşmaya başladık. Hava bayağı sıcaktı 20 25 dakika aralıksız koşunun ardından trafiğin açıldığı bir yerden taksiye bindik. Kampüsün benim gireceğim fakülteye en uzak kapısında inmişiz. 10 15 dakika da kampüs içerisinde koştuk. Sınava zorla son anda girdim. Kafamdan oluk oluk ter akıyodu sınav anında kağıt falan ıslanıyordu. Neyse ki ben girdim. O gün sınava giremeyen çok fazla insan olmuştu. Yol çalışmasını sınav sabahına denk getirenler sağ olsun.
Sevdiğim kız için borca girip aldığım arabayla kapısına gittiğimde beni terk etti.
Hayatım altüst oldu ve 2-3 ay evden dışarı çıkmadım çok fazla borca girdim herşeyimi satmak zorunda kaldım. Tekrar ayağa tek başıma çok zor kalktım.