Hayatınızda kötüye giden şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Genel olarak yorumları okudum ve sadece ülke ekonomisi yazılmış. Arkadaşlar ülke araplaştırılıyor. Sınırlarımız yol geçen hanına döndü. Sokaklarda analarımız kız kardeşlerimiz sevgililerimiz videoya çekilip tiktok gibi mecralarda paylaşılıyor

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kanka benim de kötü gidiyor denebilir eskiden mutlu ve rahattım fakat şimdi varoluşsal sıkıntılar çekiyorum her genç gibi.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Genel olarak yorumları okudum ve sadece ülke ekonomisi yazılmış. Arkadaşlar ülke araplaştırılıyor. Sınırlarımız yol geçen hanına döndü. Sokaklarda analarımız kız kardeşlerimiz sevgililerimiz videoya çekilip tiktok gibi mecralarda paylaşılıyor
Okadar yerinde bi yorum olmuşki.. Savaş bitene kadar sığınmacılara ev sahipliği yapacaktık sözde. Suriside afganıda Trye doldu. Kendi ülkemizde biz sığınmacı gbi kaldık. Bazı zihniyet yüzünden yaşıyoruz bunları. Olan işte kurunun yanında yanan biz yaşlara da oluyor ..

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
BTC çok canımı sıkıyor bu aralar :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
her şey üst üste geliyor ve hayatın bunu bekleyecek zamanı yok

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Selamlar,

Öncelikle bu konuda herkesin ortak bir cevabı olacak, zaten yorumlara bakıldığı zaman çoğusu kötü ve iyi gitmiyor cevaplarını görürsünüz. Şuan ki ekonomik sistem zaten bizi buna itiyor ve bundan dolayı insanlarımız artık hayatın tadını çıkaramıyor. Kimisi parasızlıktan, kimisi bilgisizlikten, kimisi okumadığı için sıkıntı çekiyor.

Sizlere şöyle bir tavsiye vereyim arkadaşlar yaşı büyük biri olarak;

• Bazı şeyleri başarmak istiyorsan pes etmemen gerekiyor, bu hile işinde bile her zaman devamlılık önemlidir, eğer bir şeyi veya birini kazanmak istiyorsan devam etmek zorundasın.​
  • Mutlu olan insan parası olmadan da mutlu olur fakat şuan ki dönem'de maalesef bu mümkün değildir.
  • Çoğunuzun yorumlarına baktığım zaman herkesin farklı şekilde hayatı kötü şekilde gittiğini görüyorum, çalışmadan, emek vermeden, uşenmeden, uğraşmadan, pes etmeden yoluna devam edersen her daim sen kazanırsın.​
Bakın şimdi size kendim hakkında bir bilgi vereyim, bazı insanlar sizin iyi niyetinizi kendi çıkarları için, kazançları için kullanıyorlar. Ben bunu çok yaşadım örnek vermek gerekirse 15 senelik arkadaşımla bağlantımı kestim, muhabbet dahi etmiyoruz, hayatımdaki en güvendiğim kişiyle artık konuşmuyorum. Sadece bir düşünün güvenebileceğiniz kimsenin olmaması ne kadar üzücü öyle değil mi?

Ve şöyle bir durum var ki güven zamanla olabilecek bir durumdur. Siz 2 dakika önce tanıştığınız kişiye mi daha çok güvenirsiniz yoksa 2 senedir tanıdığınız kişiye mi daha çok güvenirsiniz...

Ben kendimden bahsedersem bir konu açmam gerekir şuan ki hayatımdan çünkü gerçekten anlatılacak derecede değil .d anlayın siz artık orasını çok uzun olur yani ama kısaca detay vermeden düz şekilde söylersem eğer boşlukta ve ileriye bakan birisi derim sadece kendime... Bu kelimelerden ne çıkarırsanız artık anlayın.

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
İşsizlik korkusu. Ekonomik yönden yetersiz kalacağımı düşünüyorum. Ve bu düşünce beni kötü etkiliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Benim yüzümde egzema var psikolojik olarak çok yoruyor ve günden güne oda bende kötüye gidiyoruz..

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hayatta hiçbirşey istediğim gibi gitmedi neden bilmiyorum. gideceğinide zannetmiyorum yeni bir işe girdim fakat çok atılgan ve konuşkan olmadığımdan şikayetciler bilmiyorlarki insanlardan soğudum konuşasım gelmiyor...

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Tôi đang tăng cân và sự thật là nó khiến tôi trở nên phức tạp

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
para,para,para,para,para,para

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ülkemizin içten fethedilmesi
Ekonomik durumlar
Genel olarak hiçbir şey yapmama isteği

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
para konusu ve çalışma azminde hiç bir ilerleme olmaması hatta biraz gerileme olması canımı çok sıkıyor. Paradan bahsetmiyorum bile hepimizin ortak derdi neredeyse ama bu çalışma konusunu böyle arttırmışken bunu elimde tutamayıp yavaş yavaş kaybetmek moralimi bozuyor, farkında olsam bile toparlayamıyorum. Galiba mola vermem gereken yerde vermedim ve kendimi tiksindirdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...