ben yaptım hocam hayatım bambaşka olabilirdi şuanda ve beni pişman eden bir ayrımdı biraz özel o yüzden çok açamicamHiçbir zaman bir yol ayrımı yapmak zorunda kalmadım. İnşallah da kalmam. Bu şekilde devam ederim. Peki ya sen, hocam? Sen hiç yaptın mı?
Peki şu an kötü mü etkiledi? Sadece burayı merak ettim, gerisini cevaplamasan da olur. Özelmiş zaten.ben yaptım hocam hayatım bambaşka olabilirdi şuanda ve beni pişman eden bir ayrımdı biraz özel o yüzden çok açamicam
evet şuanda etkisini yaşıyorum maddi ve özellikle manevi olarak ayrıyetten lise hayatımıda etkiledi bu durumPeki şu an kötü mü etkiledi sadece burayı merak ettim gerisini cevaplamasan da olur özelmiş zaten.
Umarım düzene girer, hocam. Gerçekten üzüldüm sizin adınıza. Sağlığınız yerindeyse, her şey olur diye düşünüyorum ben.evet şuanda etkisini yaşıyorum maddi ve özellikle manevi olarak ayrıyetten lise hayatımıda etkiledi bu durum
teşekkür ederim. geleceği değiştirmek bizim elimizde olduğunun farkındayım geçmişi düzeltemesekteUmarım düzene girer, hocam. Gerçekten üzüldüm sizin adınıza. Sağlığınız yerindeyse, her şey olur diye düşünüyorum ben.
anladım hocam umarım karşılaşmazsınız böyle bir durumlaHiç hayatımı etkileyecek kararlar almadım hocam
inşallah karşılaşmam hocamanladım hocam umarım karşılaşmazsınız böyle bir durumla
sanırım meslek lisesine gitmekhayatınızda yol ayrımı yapmak zorunda olduğunuz karar neydi ve diğer seçeneği seçseydiniz daha mı iyi olurdu
bende öyle bir hata yapmıştım yüzde 90nı aynı okuldasanırım meslek lisesine gitmek
arkadaşsız kaldım eski arkadaşlarım anadoluda :/
özlemiyorum değil
peki okumakmı, okuyup çalışmakmı yoksa sadece çalışmakmı daha iyi. en iyi tavisye tecürebeli birinden alınırOkuyup İŞ hayatına atıldığımızdan beri iş hayatı daha çok etkiledi diyebilirim okumak mı ? Çalışmak mı ?
Yoksa okuyup çalışmak mı? Böyle döngüler yaşadık
çöplükteki sakız kadar yanlızsın demek hebende öyle bir hata yapmıştım yüzde 90nı aynı okulda
toplum içindeki toplu iğne kadar hocam xdçöplükteki sakız kadar yanlızsın demek he
![]()
samanlıktaki iğne kadar yanlızız kardeşim benim yatoplum içindeki toplu iğne kadar hocam xd
Ben hem okuyup hem çalıstım dostum okuyup çalışmak daha zor kendini ayarlayıp okuyup çalışmak hele hele öğrenci bir adam için daha iyipeki okumakmı, okuyup çalışmakmı yoksa sadece çalışmakmı daha iyi. en iyi tavisye tecürebeli birinden alınır