Seçkin Üye
Watching anime 
okuldaki başarı durumunuz eskiye nazaran düşüş oldumu yani sınıfı geçememe gibi bir durumBen hem okuyup hem çalıstım dostum okuyup çalışmak daha zor kendini ayarlayıp okuyup çalışmak hele hele öğrenci bir adam için daha iyi
İki tarafında gönlü olsun
hocam bence en olumsuz durum bu umarım iş hayatınızda başarılı olursunuzmaddi imkansızlıklardan okulu bırakmak zorunda kalmıştım
derslere odaklanamadığın zaman başarın da düşüyor dostum 1-2 dersten bütunleme sınavlarına kaldığımı bilirimokuldaki başarı durumunuz eskiye nazaran düşüş oldumu yani sınıfı geçememe gibi bir durum
zor durumda kalmışsınız ama kral bir hareket tebriklerarkadaşlarımı işten çıkarttıkları için aslında sevdiğim bir firmadan ayrılma kararı almış olmam.
Yaptıgım Şeylerden Pişman Olmamak Karasızlık Gerçekten Kötüdür Kötüde Olsa 1 tane yola gir bence karasızlıktan iydirhayatınızda yol ayrımı yapmak zorunda olduğunuz karar neydi ve diğer seçeneği seçseydiniz daha mı iyi olurdu
lol oynamayı bırakmakhayatınızda yol ayrımı yapmak zorunda olduğunuz karar neydi ve diğer seçeneği seçseydiniz daha mı iyi olurdu
hocam gerçekten kötü bir durummuş bırakmayıda düşünmüyorsunuz galibaHayatımda yaptığım en büyük hata LoL'ü yüklemek oldu. Bu lanet oyun fen lisesinden ayrılmama ve açık öğretimden devam etmeme neden olmuştu. Üniversiteye girene kadar bu oyun beni mahvetti. Ben eminim ki bu oyunu yüklemesem Fen lisesinden mezun olup çok daha iyi bir üniversiteye ve bölüme girebilirdim. Bu arada akıllanmadım hala oynuyorum.