Hayatınızın En Saçma Anları ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Belirttiğim gibi en saçma anları yazıyoruz yine canım sıkılıyor dışarısı çok sıcak dışarı çıkmak istemiyorum en azında komik şeyler yazında gülelim :D
Ben başlayayım komik değil ama en saçma an diyebilirim saten yaklaşık 10-20 dk önce discordda anlattım
İstanbul-Bağcılar tarafında böyle hırsızların kol gezdiği yere gittim bunlar 10 kişi 5cm lik evden çıktılar gözlerine bir tane tofaş kestirdiler tabii bende uzaktan izliyorum bunları bunlar 10 kişi arabayı kaldırıp (ciddi anlamda kaldırıp) kendi mahallelerine götürdüler :D
Yazın bakalım böyle değişik anlarınız var mı ?​

CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
markete giderken bi kızın ustune dusmustum arkama bakıyodum o sırada :QWE:QWEQW:E :) lan ne utandım yha ;) kız nefes alamadı oluyodu :D

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hm. Herhalde Bunu Okuduğum Andı..

Bu Makaleyi Okurken; Elimde Sigara, Tek Bacağım Masanın Üstünde, Tek Bacakla Bağdaş Pozisyonu İle Oturuyorum.

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Hm. Herhalde Bunu Okuduğum Andı..

Bu Makaleyi Okurken; Elimde Sigara, Tek Bacağım Masanın Üstünde, Tek Bacakla Bağdaş Pozisyonu İle Oturuyorum.
Makalenin anlamını biliyor musun ? "Bu Makaleyi Okurken"

Old Moderatör
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bi Keresinde Kuzenlerimle Denizdeyken Dalgaya Takılıp Denizde Kaybolmustuk Onu Hiç Unutamam :D

Üye
8 HİZMET YILI
2 sene önce tee sabah öğretmen yoklamayi yanlis almis hocada bana git müdür yardimcisina yoklama yanlis düzeltme yapsinlar dedi. Bende gittim hocayi bulamadim ne uğraşcam sinifa gittim hocam müdür yardimcisi bisi olmaz dedi dedim hocada nasi bisi olmaz demis felan garip gördü gün bitti yanlis yoklama gelenler yok yazildi disipline yollanicaktim tüm okul yönetimi bana sövmüştü

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Aman Allah'ım bu konu bütün insanlığı kurtaracak cinsten bir konu.sen böyle konular aç afrikadaki çocuklar açlıktan ölmesin.
(Kimseye düşmanlığım yok,mizah amaçli bir şey yanlış anlaşılmasın.)

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Bi Keresinde Kuzenlerimle Denizdeyken Dalgaya Takılıp Denizde Kaybolmustuk Onu Hiç Unutamam :D
:D
2 sene önce tee sabah öğretmen yoklamayi yanlis almis hocada bana git müdür yardimcisina yoklama yanlis düzeltme yapsinlar dedi. Bende gittim hocayi bulamadim ne uğraşcam sinifa gittim hocam müdür yardimcisi bisi olmaz dedi dedim hocada nasi bisi olmaz demis felan garip gördü gün bitti yanlis yoklama gelenler yok yazildi disipline yollanicaktim tüm okul yönetimi bana sövmüştü
:D Güldürdün :D

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
desrte arkaya doru sırayla yaslanırken sıranın kayıp düşmek :)

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Ulan o da bir şey mi.Bir tam gün okulda olduğum halde yok yazılmıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...