Hayatla İlgili Kararlar Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Selam Ben Heroglif Bildiğimiz Gibi Liseye yeni geçtim siz hangi bölümü önerirsiniz bölümleri alta yazıyom Siz Hangisini seçersiniz Böyle Kolay bir iş parası iyi bir iş olan Hangisi

Not:İngilizcem iyi değildir hata kötüdür örenmek biraz zor olacak ama bügünden sonra başlıyom
1:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2:

3:

4:Mobilya ve İç mekan tasarım

5:

6:

Üye
7 HİZMET YILI
İlk 3 En İyisi Ama Bilişim Alanında İş Bulmak Biraz Zor Olabilir Elektrik inşaat staj felan bulabilirsinde bilişim biraz zorlu olabilir

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Kardeş İngilizceyi rahat öğrene bileceğim oyun site varmıdır bedava olursa iyi olur
Bak ingilizce kolay değil benim ingilizcem var diye anadoluya gittim bir şekilde üniversiteye geçerim diye ve açıkcası oyunla siteylede olurda bu iş uzar.Tavsiyem basit seviyede ingilizce kursları var okul başlamadan oralara yazdır kendini ve iyi kavramaya çalış eninde sonunda halledersin zaten başta zorlanırsın ama sonunda alışırsın

Son düzenleme:
I'll be fine ♥
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
1,2 veya 5 kardeşim Bilişim adam akıllı öğrenirsen her şeyini ekmek yedirtir aynı şekilde elektrik elektronik de öyle motorlu taşıtlarda ise direk tek atarsın her şeye gerçi benim gönlüm motorlu taşıtlardan yana olurdu senin yerinde olsaydım da bu biraz da sana bağlı şimdi bizim dememizle de hareket etme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...