Süper Üye
Soru konuda, asla taviz vermem dediğiniz karakteristik özelliğiniz nedir?
Aynısı bende de var gayet mükemmel bir özellik, bence dinlemek, dinlemeyi bilmek şu sıralar çok olmayan bir şey.Herhangi bir ortamda bildiğim bir konu hakkında konuşulurken. ilk defa duymuş gibi tepki veriyorum karşımdakilerin konu hakkında ne kadar bilgili olduğunu kendi içimden test ediyorum bilerek salağa yatıyorum. bunu istemeden yapıyorum artık. Psikolojik sorunmu yoksa karakteristik özellik mi bilemiyorum![]()
zekalarını ölçüyorum en başta , sonradan tüm bilgimi ortaya koyup smurfluyorum elemanıAynısı bende de var gayet mükemmel bir özellik, bence dinlemek, dinlemeyi bilmek şu sıralar çok olmayan bir şey.
Bu mükemmel bir özellik dostumkimseyi satmamam bu malesef çoğumuzda olmayan bir özellik
Güven problemi bu bende de var yeni tanıştığım kişiler de bile yaşıyorumdaha önce bana yalan söyleyen birine asla güvenmem
Çok önemli sosyalleşme ve insan ilişkilerinde baya işe yarıyorözgüvenli olmak
karşının tepkisi ne oluyor?zekalarını ölçüyorum en başta , sonradan tüm bilgimi ortaya koyup smurfluyorum elemanı![]()
o kişi herzaman satılan kişi sanırımkimseyi satmamam bu malesef çoğumuzda olmayan bir özellik
Melek yüzlü şeytan hesabıSaf görünen kurnaz olmak en iyisidir.
Bunun için kendini değiştirmelisin yoksa dediğin gibi kullanmaya çalışırlar ve üzülürsünben Çok iyi niyetliyim arkadaşların bazen ondan yararlanıyor
Hırslısın baya çok iyi bir özellik bende erken pes edenlerden değilim ama senin kadar da hırslı değilim.1.En büyük özelliğim deliliğim
yani nasıl desem delilik kanımızda var
2.sonuna kadar diretme gibi bir huyum vardır.
vur dedin mi öldür kıvamında
3.bir şey olmuyorsa olduracak bir çare düşünme olgum var.
çareler tükenmez.
4.yalan söyleyen ve çakal insandan hiç haz etmem
çakal ve kurnaz olan adamları arada bir tebrik ederim
çünkü bazen zeki adamları çakallığından anlayabiliyorum.
iyi niyeti saflık olarak algılayanlar var işte...ben Çok iyi niyetliyim arkadaşların bazen ondan yararlanıyor
forumda da boşuna efsane üye olmadık yaniHırslısın baya çok iyi bir özellik bende erken pes edenlerden değilim ama senin kadar da hırslı değilim.