Hayatta kalma bazlı MMO FPS/TPS Zombi oyunu Yakında!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Merhaba MH Ailesi,

Tamamen sorumluluğum altında geliştirilip, piyasaya sunmayı planladığım Hayatta kalma bazlı MMO FPS/TPS Zombi oyunu yakında sizlerle!

Detaylı bilgi post üzerinden paylaşılacaktır. 

Takip etmeyi unutmayınız... Merak ettiklerinizi post altında belirtirseniz gerekli cevabı kısa sürede alacaksınız. Manevi destek amacıyla
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
beğenebilir ve arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Herkese iyi forumlar dilerim.

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Teşekkürler FraudeX, oyunu sabırsızlıkla bekliyoruz

Süper Üye
10 HİZMET YILI
Umarım Başarılı Olursun Tabi Daha Yeni Biraz Ugraş Buglarını Falan Düzeltmeni Ve En Önemlisi Kod Acıklarını Engelle Sonrası Zaten Oyunculara Bakıyor.

<Ç0rumlu>
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
inşallah çıkar abi merak'la bekliyorum  :) :heart:

Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
mauro11' Alıntı:
Umarım Başarılı Olursun Tabi Daha Yeni Biraz Ugraş Buglarını Falan Düzeltmeni Ve En Önemlisi Kod Acıklarını Engelle Sonrası Zaten Oyunculara Bakıyor.

3, 3.5 yıldır bu sektördeyim her sorunun en ince ayrıntısına kadar biliyorum. Sorunsuz bir biçimde piyasaya sürülecek.

Süper Üye
10 HİZMET YILI
FraudeX' Alıntı:
mauro11' Alıntı:

3, 3.5 yıldır bu sektördeyim her sorunun en ince ayrıntısına kadar biliyorum. Sorunsuz bir biçimde piyasaya sürülecek.

Umarım Öle Olur Dostum Başarılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...