Üye
Mesleğimi Öğrenmek isterdim ben ya veya trilyoner olmak
umarım bu büyük hayalini başarabilirsin küçük gibi görünen ama gerçektende çok zor ve büyük hayalMutlu bir aile kurup iyi bir baba olmak istiyorum maddi açıdan sıkıntım olmasın orta halli bir aile
ne üzerine şirket kurmayı düşünüyorsun planın özel değilse üstü kapalı bahsetme şansın var mı ?35 yaşına kadar kendi şirketimi kurup 35'imde işi bırakmak ve dünyayı gezmek.
Birden fazla iş kolu üzerinde hocam, tek bir kola bağlı olmayacak umarım. Teknoloji mağazası da olacak, ihracat ve ithalat da olacak.ne üzerine şirket kurmayı düşünüyorsun planın özel değilse üstü kapalı bahsetme şansın var mı ?
umarım hayallerimizi başarırız önemli olan pes etmemek inancımızı kaybetmemek.Birden fazla iş kolu üzerinde hocam, tek bir kola bağlı olmayacak umarım. Teknoloji mağazası da olacak, ihracat ve ithalat da olacak.
doğru diyorsun kararımı değiştirdiğin için saol dostum.hayattan beklentim kalmadi v.s gibi cümleler kurup kendinizi üzmeyin adam gibi hedef koyun yapın, "mutluluk bir yolculuk şeklidir varacağınız bir istasyon değil" bunu unutmayın