- Yasaklandı
-
bende Burger kingin hamburgerini beğenmiyorum ya MC çok daha iyi gibi geliyormcnin patatesleri güzel burgerkingin burgerleri güzel oluyor
doğrudur tercihlerbende Burger kingin hamburgerini beğenmiyorum ya MC çok daha iyi gibi geliyor
Daha once hic yemedim ne gibi seyler varsubway açık ara en iyisidir net
aga zaten hep büyük boy alıyorum fakat içecek litresi değişik geliyor patatesler desen başka birşeybelirttiğin menü boyunda alıyosun zaten yazıyor içecek ve patates boyları
evet almıştım bir kere sucuklu/kaşarlı ve etli pide gerçekten tadı muazzamdı.yeni favori yerim olabilir.Aga Şimdi Pidem Diye Bir Marka Açıldı Çok Güzel Bence Parasının Hakkını Veriyor Hemde Ne Bilm Hamburger , Pizzadan Daha İyi Yani
Subway ayı kürü yapıyosan belki de nedense o kadar sevemiyorum bazen hayvanlık yapasım tutuyor anca o zaman güzel bana göresubway dene ora baya iyi
Tek sıkıntısını kuryeleri olarak görüyorum sallana sallana geliyolar açıkçasıPopeyes benim favorimdir özellikle patatesleri yeter 2. arbys bunların ikisi de öğrenci dostu sayılabilcek menülere sahip ama son zamanlardaki yerim burger yiyelim gerçekten fiyatına göre çok iyi hizmet
Denizlide yaşıyorum be burda subway yok xdsubway dene ora baya iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?