Haydi Yemek Zincirlerini Tartışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Tam onu diyecektim eve söylemeye çekiniyorum eve söyliyeceğime direkt geçerken alıyorum artık öyle karar verdim

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Tam onu diyecektim eve söylemeye çekiniyorum eve söyliyeceğime direkt geçerken alıyorum artık öyle karar verdim
Mantıklı seçim
Ben geçen gün yemeksepetinden söylerim teslimat maksimum 30 dakika diyordu yiyip dışarı çıköayı planlıyordum 1saat 15 dakika sonra falan getirdiler

Üye
6 HİZMET YILI
arbys çok iyiydi ama artık hamburgerden sıkıldıgım için pidem diye bir marka var pideleri çok güzel oluyor denemenı tavsıye ederım

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bence hepsi güzel ama yerine göre degisiyor.. Orada calısanların özenine baglı.. Subesine gore lezzet farkını yasayabilirsiniz..

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
bu konu kan davasına döner

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
KFC kalite bozdu.
MC patates iyi ama hamburger berbat.
BURGER Etli Barbekü süper.Ama patatesler ve yan ürünler berbat .Soslar o 10 numara
69 kg 1.80 bir birey olsamda boğazıma aşırı düşkünümdür.
Burgerden hamburger ve sos alıyorum.Mc den patates alıyorum.Popeystan nugget alıyorum. Böyle deneyin memünüzdeki herşey efsane oluyor.Uğraştırıcı ama ben boğazıma düşkünüm
Post automatically merged:

KFC kalite bozdu.
MC patates iyi ama hamburger berbat.
BURGER Etli Barbekü süper.Ama patatesler ve yan ürünler berbat .Soslar o 10 numara
69 kg 1.80 bir birey olsamda boğazıma aşırı düşkünümdür.
Burgerden hamburger ve sos alıyorum.Mc den patates alıyorum.Popeystan nugget alıyorum. Böyle deneyin memünüzdeki herşey efsane oluyor.Uğraştırıcı ama ben boğazıma düşkünüm
Ha birde kahvaltı için fast food yemek durumunda kalırsanız ya da canınız isterse kesinlikle subway tercih edin.Ama soğan koydurmayın.

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Evet dediğin gibi kfc kuru ben popeyesı tercih ediyorum

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Şu aralar çok fast food takılmıyorum ama genelde söylersem Burger king den Barbekü Brioche menü söylüyorum genel olarak lezzetli sadece son zamanlarda patatesini beğenmiyorum bende pek bi tat yok

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
BurgerKinge ne zaman gitsem diyet cola alıyorum ve hep normal veriyorlar arada kola istiyorum ayran veriyorlar anlaşıyoruz bir şekilde xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...