Hayvan sahiplenmek istiyorum nelere dikkat etmeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hayvan sahipleneceksen ona evladın gibi davranmalısın benimde muhabbet kuşum var çok iyi dost olduk hatta hep benle kavga eder yenemeyincede kızarak kafesinde ki demirleri ısırır. Önerim youtube dan araştır bide zevk için alıp sonra sokağa atacaksan hiç alma

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hayvanın ihtiyaçları oluyor ilgilenmen gerekiyor bebek gibi bahçeli evin varsa golden sahiplenmeni tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bahçeli evimizde bir çok hayvan rahatlıkla besliyoruz ama evde besliceksen buna hazır mısın masraflarına sorumluluğuna bir daha düşünmelisin

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Öncelikle olarak beslenme programına ve fiziksel aktivitelerini gerçekleştirebileceği alana bakmalısın.
Cinsten cinse göre değişen beslenme programları ve hareket alanları bulunduğu için, eğer ev içerisinde beslenecekse ve alan yetersizse büyük köpek almaktan kaçın.
Tüy sorununa dikkat edin, fazla tüy döküyorsa ve bunlardan bıkmayacaksanız alın.
Ayrıca hayvanın geçirebileceği genetik hastalıklar oluyor, mide ya da bacaklarla alakalı sorunlar olabiliyor. Bunların araştırmasını yaparak sahiplenin.
Bunları köpekler için yazdım, kedilerle alakalı bir bilgim yok.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
sokaktan alıcaksan aşılarını vurdurman gerekiyor onun dışında kaliteli bir mama temizlik aletleri tuvalet eğitimi lazım.Yemek yemesine dikkat et çok fazla isal yapıyorsa veterinere götür kontrol ettir tüyleri dökülüyorsa veterinerde kontrol yap.Bunlar yaşadığım şeyler o yüzden kendi fikrim

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Maddi ve evinin büyük olması lazımki hayvan sıkılmasın

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
önceki ailesini araştırmalısın eğer varsa ki yeni evladının yüzde 80i eski sahiplerinin özelliklerini taşımak olur

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
aşı ,eğitim ve bakabileceğine emin misin benim köpeğim vardı günlük yürüyüşü vs ilgi bekleyecek senden hep bir de komşulara fln dikkat et arada uyuzu çıkıyor laf ediyor

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Sokağa atmayacağın bir hayvan al dostum. Pislikleri vs. çok oluyor bizde 4 tane var kumlarının olduğu balkonu kullanamıoyurz

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum Maliyetini unutma hele şu zamanlarda biraz daha zor hayvan sahiplenmek maddi durumuna göre hhareket et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...