Hazard Ops Hack Aim İsteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hack Tracked Fist Updated
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhabalar Bu konu başlığı altında Hazard Ops Hilesinin Yapılması İstegi Üzerine açmaktayım oyunda açıklar olabilir bir kontrol ederseniz Hilenin çıkarılmasını istiyorum Lütfen İncelermisiniz Dikkate alın İsteğimizi pls...

hazard_ops-640x360.png

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
şimdi şöyle bişi var bu oyunun hilesini biliyorum bende dosyası var ama reklam onayı istediği için moderatorler izin vermez uyarı alırım üzgünüm bunun üstüne konu açmaya calışacağım.

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Oyun pay2win mi eğer öyleyse olabilir diye düşünüyorum tabi yöneticiler bilir ne yapacaklarını

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
şimdi şöyle bişi var bu oyunun hilesini biliyorum bende dosyası var ama onay sistemi onayı istediği için moderatorler izin vermez uyarı alırım üzgünüm bunun üstüne konu açmaya calışacağım.
dosyayı bana aktarabilirmisin teamwiw aracılıgıyla veya bir yerden

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oyun aslında o kadar korunaklı değil yani hile yapılması o kadar zor değil
tabiiki ben bunu yapamam hile programını bilmedigim için cheat eng kullanıyordum sadece bypss kullanmıyorum
Şöyle ınventory hack olursa sınırsız mermi headshot gibi oyunda mermi sıkıntısı hız sıkıntısı çok var öyle bizim special force 2 gibi knives out gibi degil
oynayan ne kadar muhteşem bir oyun oldugunu bilir anlar tabi special force 2 yeri ayrı hazard ops yeri ayrı ikiside benim için vazgeçilmez..
MODERÖTÖRLER... Artık şu konuya cevap verin HAZARD OPS hilesine ihtiyacımız var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...