1- İnternette yaygın olan fonksiyonları kullanırsanız (drawbox,wtm etc),o fonksiyondan alınmış signature ile hileniz otomatik olarak zaten detectlenmiş olur. Ya da internetten alınmamış kendi fonksiyonunuzu kullanırsınız, dll nizden belirli kısımların signaturelerini alır detectlerler. d3d presente hook atarsın, detectlerler. Kısacası public olan her şeyi detectleyebilirler. Kod yazmayı bilmiyorum, ama internetteki projeleri derleyebilecek kadar kapasitem var diyorsan, crackli vmp bul, proje ayarlarından generate map file true yap ve tüm fonksiyonlara mutasyon at. Ek olarak fonksiyonarın parametreleri detect olabilir o yüzden fazladan 1-2 parametre ekle. Projeyi çöp yapmadan fonksiyonlar arasında biraz junk code serpebilirsin ama tek başına vmp yeterli olacaktır. Vmp ile ilgili UC de tutorial thread'ım mevcuttu, araştırırsan bulabilirsin.
2-Undetected injector yok, XENOS auto inject manual map kullan, xenosun ismini değiştir, fudla vs bir şey yap. Driverini vmp le o zaman uc olur. Ya da arkadaşların dediği gibi manual map üzerinde çalışabilirsin. Black bone etc.
3- Bilmiyorum, youtuberleri takip etmiyorum.
4- O tür oyunların anticheat'ı Battleye - EasyAntiCheat gibi kernel seviyesinde koruma yapan programlar. Bundan dolayı bypassı olun kişilerin, ya da bu anticheatların nasıl çalıştığını tespit eden kişilerin bunu internette public olarak paylaşmasının bir amacı yok. Çünkü bu ac yazılımlarını yazan ekipler zaten bilindik siteleri vs takip ediyorlar. Neden adamlara anti cheatlarını nerden geçtiklerini ya da ne gibi tespit yaptıklarını bildiklerini söyleyip methodlarını fixletsinler ?
5- Anti cheat'tan anti cheata göre değişir. Xigncode - hackshield gibi olanlarda mümkün.
Gerekli bilgilerin verildiğini düşünüyorum, kilit.