Hazır sistem aldığımızda garanti durumu nasıl oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Beyler hazır sistem veya sadece ryzen 5 5600x - b550 m pro satın almayı düşünüyorum. Malum dolardan kaynaklı herşeyin fiyatı uçuk imkansız bu aralar.Sahibinden vs bazı yerlerde hazır sistem satın alıp parçaları ayrı ayrı kutulu 0 kullanılmamış şekilde satanlar var.Onlardan satın aldığımda garanti süresi nasıl işliyor bir fikri olan varmı.Yani hazır sistem satın alındığında kasa mı garantiye giriyor ayrı ayrı parçaların garantileri bulunuyormu. İyi forumlar ^^
Guzel sistem temizse al garantisi sikinti olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dolar ucacak bır yere kadar o zamana kadar zaten satıcılar elındekı stokları bozmuyorlar yanı stok tutuyorlar yanı toplıya bılırsen topla ama bırde doların stabil olması lazım suan ıcn ıyı gıdıyor gıbı

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Beyler hazır sistem veya sadece ryzen 5 5600x - b550 m pro satın almayı düşünüyorum. Malum dolardan kaynaklı herşeyin fiyatı uçuk imkansız bu aralar.Sahibinden vs bazı yerlerde hazır sistem satın alıp parçaları ayrı ayrı kutulu 0 kullanılmamış şekilde satanlar var.Onlardan satın aldığımda garanti süresi nasıl işliyor bir fikri olan varmı.Yani hazır sistem satın alındığında kasa mı garantiye giriyor ayrı ayrı parçaların garantileri bulunuyormu. İyi forumlar ^^
yani ben trendyoldan aldım sadece kasa gayet uygundu gtf 1650 ekran kartı filan ssd 240 ram 8 5bin aldım yani dolara uçuyor dedigin gibi ama trendyol uygun abim bence

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bence 2. el tarzı almamalısın bütçeni biraz daha yükseltip hazır al veya incehesap itopya vb sitelerde indirim kovalayıp parçaları zamanla al

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Satan kişi satarken garantisi var diye belirtmemiş se o sistemde bir sorun vardır öncelikle sistem garantisini eklemesi laz yani 12 ay varsa bunu belirmesi lazım

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Aldığın sistem bütünse garanti hepsini karşılar ama parça parça aldıysan hepsi için geçerli olmaz

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
Hayalimdeki işlemci ryzen 5600x be bebeğimsu <3 Allah bizede nasip etsin
İnşallah daha iyileri senin olsun...
Post automatically merged:

bence 2. el tarzı almamalısın bütçeni biraz daha yükseltip hazır al veya incehesap itopya vb sitelerde indirim kovalayıp parçaları zamanla al
En mantıklı yol buna çıkıyor yine.Sanırım öyle yapacağım cuma günleri incehesap güzel indirimler koyuyor olmadı ütopya falan bakalım hayırlısıyla inşallah

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Faturası var ise Bütün parçalar garantili geçiyor diye biliyorum yanlış biliyor olabilirim :(

Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Aldığın yere göre değişebilir brom

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk parcalari tek tek aliyosan parcalar garantiye girer neden pc girsin ki

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Kanka fatura ve belgelerin elinde olduğu sürece garanti durmun var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...