Guzel sistem temizse al garantisi sikinti olmazBeyler hazır sistem veya sadece ryzen 5 5600x - b550 m pro satın almayı düşünüyorum. Malum dolardan kaynaklı herşeyin fiyatı uçuk imkansız bu aralar.Sahibinden vs bazı yerlerde hazır sistem satın alıp parçaları ayrı ayrı kutulu 0 kullanılmamış şekilde satanlar var.Onlardan satın aldığımda garanti süresi nasıl işliyor bir fikri olan varmı.Yani hazır sistem satın alındığında kasa mı garantiye giriyor ayrı ayrı parçaların garantileri bulunuyormu. İyi forumlar ^^
yani ben trendyoldan aldım sadece kasa gayet uygundu gtf 1650 ekran kartı filan ssd 240 ram 8 5bin aldım yani dolara uçuyor dedigin gibi ama trendyol uygun abim benceBeyler hazır sistem veya sadece ryzen 5 5600x - b550 m pro satın almayı düşünüyorum. Malum dolardan kaynaklı herşeyin fiyatı uçuk imkansız bu aralar.Sahibinden vs bazı yerlerde hazır sistem satın alıp parçaları ayrı ayrı kutulu 0 kullanılmamış şekilde satanlar var.Onlardan satın aldığımda garanti süresi nasıl işliyor bir fikri olan varmı.Yani hazır sistem satın alındığında kasa mı garantiye giriyor ayrı ayrı parçaların garantileri bulunuyormu. İyi forumlar ^^
aminHayalimdeki işlemci ryzen 5600x be bebeğimsu <3 Allah bizede nasip etsin
İnşallah daha iyileri senin olsun...Hayalimdeki işlemci ryzen 5600x be bebeğimsu <3 Allah bizede nasip etsin
En mantıklı yol buna çıkıyor yine.Sanırım öyle yapacağım cuma günleri incehesap güzel indirimler koyuyor olmadı ütopya falan bakalım hayırlısıyla inşallahbence 2. el tarzı almamalısın bütçeni biraz daha yükseltip hazır al veya incehesap itopya vb sitelerde indirim kovalayıp parçaları zamanla al
inşallah <3İnşallah daha iyileri senin olsun...
Post automatically merged:
En mantıklı yol buna çıkıyor yine.Sanırım öyle yapacağım cuma günleri incehesap güzel indirimler koyuyor olmadı ütopya falan bakalım hayırlısıyla inşallah
Teşekkürlerrr doğru biliyor gibisin bakalım artıkFaturası var ise Bütün parçalar garantili geçiyor diye biliyorum yanlış biliyor olabilirim
İyice bi araştırmadan alınmaz karman çorman işlerAldığın yere göre değişebilir brom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?