Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kesinlikle toplama sistem çünkü performansı daha fazsla oluyo ama dizüstü istiyorsan monster notebooklar ve excalibur notebook var onlardan al performans maksimum oluyor
Tahmınımce toplama PC daha sağlıklı olabılır hatta toplu sekılde degılde her bır parcalarını kendın toplarsan biraz maaliyetlı olur ama daha uzun omurlu parcalar elde edebilirsin.
ve toplama olarak ben mesela üst düzey sistem kurucam dedim sonradan ekran kartı alıcam dedim suan apuyum bu ay sonu ekran kartımı alıcagım benim gibide yapabilirsin apu kurup sonradan ekran kartı alabilirsin
Kesinlikle kampanyalı hazır sistem
Mesela büyük youtuberler pc tanıtımı yaparken ellerinden geldiği kadar indirim istiyorlar 3500tllik pcyi 2800 2900e veriyorlar toplamalarda indirim kampanya bulamazsın
Bütçe fazla olmadığı için AMD'nin APU sistemlerini araştırmanı tavsiye ederim. Örnek oyun videolarını falan Youtube üzerinden izleyebilirsin. Ekran kartı masrafı olmadan sistem kurmanı sağlar.
hazır sistem önermem bende bu sıralar toplama yapacağım o hazır pc lerde işlemci i5 yazıyor fakat ilk nesil ramlar markalı değil standart bi anakart atıyorlar basit kalvye mouse kendin toplaman en güzeli kardeşim donanımını kendin seç araştır karşılaştırma yap ona göre tercih et
Şüphesiz iyi bir araştırmayla aynı bütçe ile toplama bilgisayar, hazır sistemlerden daha kaliteli olacaktır. Toplama sistemlerin parçalarını ayrı ayrı ucuza alabilmen mümkün fakat hazır sistemlerin hepsinde yüksek kar payı olduğunu düşünüyorum ve paranız burada ürüne değil sistemi toplayana gidiyor. Ek olarak toplama sistem için yeterli bilgiye sahip değilsen satın alacağın uyumsuz parçalar başını ağrıtacaktır eğer toplama sistem yapacaksan mutlaka iyi araştırma yapmalısın.