HD gif nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
merhaba 5 saniyelik bir videoyu gif yapacagim veya direk olarak gif seklinde cekecegim ancak discordda paylasilacagi icin full hd olmasi gerekiyor ve 1920 1080 formatta olmasi lazim nasil yapacagim bilgili arkadaslar acil yardim

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
merhaba 5 saniyelik bir videoyu gif yapacagim veya direk olarak gif seklinde cekecegim ancak discordda paylasilacagi icin full hd olmasi gerekiyor ve 1920 1080 formatta olmasi lazim nasil yapacagim bilgili arkadaslar acil yardim
Bu siteyi kullanabilirsin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yapılan giflerin boyutu genelde büyük oluyo hepsi için geçerli mi bu

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
İlk önce sana videonun mp4 kesiti gerekli bunu gife çevirmen gerekli bunun için
arkadaşında dediği bu siteden gife çeviriyorsun gif ve hd olduğu için bunu kaliteyi biraz düşürmen gerekli bunun içinde handbrake programından discord için 240x320 boyutunda kesit alıyorsun yani resim 40 mb ise sen bunu 12 mb gibi bir civarina düşürmek zorundasın discord için bildiğim kadarı ile discord en fazla 5mb lık gif dosya boyutlarına izin veriyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İlk önce sana videonun mp4 kesiti gerekli bunu gife çevirmen gerekli bunun için
arkadaşında dediği bu siteden gife çeviriyorsun gif ve hd olduğu için bunu kaliteyi biraz düşürmen gerekli bunun içinde handbrake programından discord için 240x320 boyutunda kesit alıyorsun yani resim 40 mb ise sen bunu 12 mb gibi bir civarina düşürmek zorundasın discord için bildiğim kadarı ile discord en fazla 5mb lık gif dosya boyutlarına izin veriyor
Teşekkür ederim sorularımın hepsi cevap buldu

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Teşekkür ederim sorularımın hepsi cevap buldu
ben bu programları kullanarak yapıyorum discord formatında gif yapmak istiyorsan 4 yada 3 mb boyutunda olması gerekli
örnek vereyim programda şu şekilde discord formatına çevirebilirsin ancak çevirmen için video 5 saniye altında olmalı , 720p den büyük olmamalı ve mp4 formatında çeviri yapıp sonradan gif yapman gerekli il yapacağın aşama işlemi bu programdır ben hep bunu kullanırım edit te yapabilirsin ama crackli programlar gerekli en ideal program budur
Ekran görüntüsü 2022-04-15 134723.png

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
gif konusunda başka yardımcı olabileceğim bir konu varsa yine yardımcı olmaya çalışırım dostum
:panhype::salute:

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
en popüleri giphy sitesidir tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...