Çözüldü HDD seri numaramı elle nasıl değiştirebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bilginiz üzere wolftü hilesinde hwid spoofer var.
Yani hard disk seri numarasını otomatik kendi değiştiriyor .

Spoofer kullanmadan önce (orijinal seri numarası)
s.PNG

Wolftü Hilesindeki spooferi kullandıktan sonra (otomatik atanan seri numarası)
sa.PNG

Ben bu hard disk seri numarasını kendim girmek istiyorum yani elle değiştirmek istiyorum hard disk seri numarasını elle nasıl değiştirebilirim?​

Çözüm
dostum böyle bir şey mümkün değil diğer serial key ve spoofer programları geçerli olan bir ıd ataması yapar pc ye sen kendi elinle giremezsin yani
bunu kendi elinle yapamassın otomatik geçerli bir numara girmesi gerekiyor
Seri numarası elle değiştirilemez sadece spoofer programları kullanarak değiştirebilir.
elle değiştiremezkin knk spoofer vs o tür programlarla ancak yoksa yapabilceğin birşey değil
Evet otomatik değiştiriyor wolftü hwid fakat elle değiştirme vardır diye düşündüm şöyle bir şeyde var reset atınca seri numarası eski hale geliyor :D
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum böyle bir şey mümkün değil diğer serial key ve spoofer programları geçerli olan bir ıd ataması yapar pc ye sen kendi elinle giremezsin yani

Son düzenleme:
МОЯ ЖИЗНЬ МОИ ПРАВИЛА
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Seri numarası elle değiştirilemez sadece spoofer programları kullanarak değiştirebilir.

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
elle değiştiremezkin knk spoofer vs o tür programlarla ancak yoksa yapabilceğin birşey değil

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
bunu kendi elinle yapamassın otomatik geçerli bir numara girmesi gerekiyor
Evet otomatik değiştiriyor wolftü hwid fakat elle değiştirme vardır diye düşündüm şöyle bir şeyde var reset atınca seri numarası eski hale geliyor :D

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...