2 Nis 2021 #1 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar bilginiz üzere wolftü hilesinde hwid spoofer var. Yani hard disk seri numarasını otomatik kendi değiştiriyor . Spoofer kullanmadan önce (orijinal seri numarası) Wolftü Hilesindeki spooferi kullandıktan sonra (otomatik atanan seri numarası) Ben bu hard disk seri numarasını kendim girmek istiyorum yani elle değiştirmek istiyorum hard disk seri numarasını elle nasıl değiştirebilirim?
Merhaba arkadaşlar bilginiz üzere wolftü hilesinde hwid spoofer var. Yani hard disk seri numarasını otomatik kendi değiştiriyor . Spoofer kullanmadan önce (orijinal seri numarası) Wolftü Hilesindeki spooferi kullandıktan sonra (otomatik atanan seri numarası) Ben bu hard disk seri numarasını kendim girmek istiyorum yani elle değiştirmek istiyorum hard disk seri numarasını elle nasıl değiştirebilirim?
Çözüm By ŞaHaNe 2 Nis 2021 oyundelisi123123' Alıntı: dostum böyle bir şey mümkün değil diğer serial key ve spoofer programları geçerli olan bir ıd ataması yapar pc ye sen kendi elinle giremezsin yani Genişletmek için tıklayın ... erend4141' Alıntı: bunu kendi elinle yapamassın otomatik geçerli bir numara girmesi gerekiyor Genişletmek için tıklayın ... TaklaAbiniz' Alıntı: Seri numarası elle değiştirilemez sadece spoofer programları kullanarak değiştirebilir. Genişletmek için tıklayın ... TheWortex' Alıntı: elle değiştiremezkin knk spoofer vs o tür programlarla ancak yoksa yapabilceğin birşey değil Genişletmek için tıklayın ... Evet otomatik değiştiriyor wolftü hwid fakat elle değiştirme vardır diye düşündüm şöyle bir şeyde var reset atınca seri numarası eski hale geliyor
oyundelisi123123' Alıntı: dostum böyle bir şey mümkün değil diğer serial key ve spoofer programları geçerli olan bir ıd ataması yapar pc ye sen kendi elinle giremezsin yani Genişletmek için tıklayın ... erend4141' Alıntı: bunu kendi elinle yapamassın otomatik geçerli bir numara girmesi gerekiyor Genişletmek için tıklayın ... TaklaAbiniz' Alıntı: Seri numarası elle değiştirilemez sadece spoofer programları kullanarak değiştirebilir. Genişletmek için tıklayın ... TheWortex' Alıntı: elle değiştiremezkin knk spoofer vs o tür programlarla ancak yoksa yapabilceğin birşey değil Genişletmek için tıklayın ... Evet otomatik değiştiriyor wolftü hwid fakat elle değiştirme vardır diye düşündüm şöyle bir şeyde var reset atınca seri numarası eski hale geliyor
2 Nis 2021 #2 By Legend crazy ☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆ Griffin Premium Katılım 12 Kas 2017 Mesajlar 13,726 Çözümler 240 Tepki puanı 5,133 Ödüller 23 8 HİZMET YILI dostum böyle bir şey mümkün değil diğer serial key ve spoofer programları geçerli olan bir ıd ataması yapar pc ye sen kendi elinle giremezsin yani Son düzenleme: 2 Nis 2021 Oyla 0 Olumsuz oyla
dostum böyle bir şey mümkün değil diğer serial key ve spoofer programları geçerli olan bir ıd ataması yapar pc ye sen kendi elinle giremezsin yani
2 Nis 2021 #3 erend4141 E Süper Üye Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 1,191 Çözümler 44 Tepki puanı 116 Ödüller 9 7 HİZMET YILI bunu kendi elinle yapamassın otomatik geçerli bir numara girmesi gerekiyor Oyla 0 Olumsuz oyla
2 Nis 2021 #4 Alone MuffiN МОЯ ЖИЗНЬ МОИ ПРАВИЛА Süper Üye Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 609 Çözümler 8 Tepki puanı 56 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Seri numarası elle değiştirilemez sadece spoofer programları kullanarak değiştirebilir. Oyla 0 Olumsuz oyla
2 Nis 2021 #5 TheWortex T ⇆ ◁ ❚❚ ▷ ↻ Süper Üye Katılım 23 Şub 2017 Mesajlar 739 Çözümler 7 Tepki puanı 50 Ödüller 7 9 HİZMET YILI elle değiştiremezkin knk spoofer vs o tür programlarla ancak yoksa yapabilceğin birşey değil Oyla 0 Olumsuz oyla
2 Nis 2021 Konuyu başlatan #6 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI oyundelisi123123' Alıntı: dostum böyle bir şey mümkün değil diğer serial key ve spoofer programları geçerli olan bir ıd ataması yapar pc ye sen kendi elinle giremezsin yani Genişletmek için tıklayın ... erend4141' Alıntı: bunu kendi elinle yapamassın otomatik geçerli bir numara girmesi gerekiyor Genişletmek için tıklayın ... TaklaAbiniz' Alıntı: Seri numarası elle değiştirilemez sadece spoofer programları kullanarak değiştirebilir. Genişletmek için tıklayın ... TheWortex' Alıntı: elle değiştiremezkin knk spoofer vs o tür programlarla ancak yoksa yapabilceğin birşey değil Genişletmek için tıklayın ... Evet otomatik değiştiriyor wolftü hwid fakat elle değiştirme vardır diye düşündüm şöyle bir şeyde var reset atınca seri numarası eski hale geliyor Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
oyundelisi123123' Alıntı: dostum böyle bir şey mümkün değil diğer serial key ve spoofer programları geçerli olan bir ıd ataması yapar pc ye sen kendi elinle giremezsin yani Genişletmek için tıklayın ... erend4141' Alıntı: bunu kendi elinle yapamassın otomatik geçerli bir numara girmesi gerekiyor Genişletmek için tıklayın ... TaklaAbiniz' Alıntı: Seri numarası elle değiştirilemez sadece spoofer programları kullanarak değiştirebilir. Genişletmek için tıklayın ... TheWortex' Alıntı: elle değiştiremezkin knk spoofer vs o tür programlarla ancak yoksa yapabilceğin birşey değil Genişletmek için tıklayın ... Evet otomatik değiştiriyor wolftü hwid fakat elle değiştirme vardır diye düşündüm şöyle bir şeyde var reset atınca seri numarası eski hale geliyor