Çok teşekkür ediyorum saolasınÖzellikle oyun performansını artırmak istiyorsanız SSD almanızı öneririm. SSD'nin performansı okuma ve yazma hızlarına bağlıdır. SATA ve NVMe SSD'ler arasında seçim yapabilirsiniz. NVMe SSD'ler genelde daha hızlıdır ama anakartınızın M.2 slotuna sahip olması gerekir.
hocam bir de elimde AHK cs2 6 silah spray macrosu var tek sc altında ama paylaşım yapamıyorum farklı yere konu açsam taşıyabilir misin? forumdaki arkadaşlar da yararlansın.Özellikle oyun performansını artırmak istiyorsanız SSD almanızı öneririm. SSD'nin performansı okuma ve yazma hızlarına bağlıdır. SATA ve NVMe SSD'ler arasında seçim yapabilirsiniz. NVMe SSD'ler genelde daha hızlıdır ama anakartınızın M.2 slotuna sahip olması gerekir.
Rica ederim.Çok teşekkür ediyorum saolasın
hocam bir de elimde AHK cs2 6 silah spray macrosu var tek sc altında ama paylaşım yapamıyorum farklı yere konu açsam taşıyabilir misin? forumdaki arkadaşlar da yararlansın.
SDD konusunu açtım ya 1 saatte 1 konu açılıyormuş yeni okudum gördüm saatim dolunca açacağım gerekli yere tekrardan teşekkürlerRica ederim.
https://memoryhackers.org/forums/counter-strike-2-hack-hile.867/ Bu kategoride konu açabilmeniz lazım. Olmuyorsa taşırım sorun değil.
Teşekkürler gerekli cevabı aldım.m2 ssd al yazma hızına falan iyi bak küçük bi araştırmayla öğrenebilrisin
samsung ssd nin üzerine tanımam ama m2 daha iyi tabiki bilgisayarın resmen hızı katlıyorÖzellikle oyun performansını artırmak istiyorsanız SSD almanızı öneririm. SSD'nin performansı okuma ve yazma hızlarına bağlıdır. SATA ve NVMe SSD'ler arasında seçim yapabilirsiniz. NVMe SSD'ler genelde daha hızlıdır ama anakartınızın M.2 slotuna sahip olması gerekir.
kardes hdd mi kaldı allah aşkına ssd bile 2. planda alacaksan m2 alacaksın noktaÖzellikle oyun performansını artırmak istiyorsanız SSD almanızı öneririm. SSD'nin performansı okuma ve yazma hızlarına bağlıdır. SATA ve NVMe SSD'ler arasında seçim yapabilirsiniz. NVMe SSD'ler genelde daha hızlıdır ama anakartınızın M.2 slotuna sahip olması gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?