Cevabın için teşekkür ederim fakat, Benim C: dosyam SSD içinde bulunuyor. C'deki işlemler daha mı hızlı olucak yani bu D'ye yansımayacak doğru anladım değil mi?Hardiskin yazma hızıyla olur büyük ihtimalle emin değilim 2. sorunsa yavaş
Bro dediğin mantıklı fakat, disklerde iki hız var; Okuma ve yazma hızı. SSD'den HDD'e yolladığım dosyanın hızını merak ediyorum sadece.hddnin hızına göre yazılır sonucda ondan atılıyor ssd nin amacı ıcınde bulunanları hızlandırma bağımsız gibi düşün
bak şimdi ssd ne kadar hızlı olursa olsun hddnin dediğin gibi okuma yazma var okuma hızından yukarı cıkamaz yani hdd max hızda yazar veya okurBro dediğin mantıklı fakat, disklerde iki hız var; Okuma ve yazma hızı. SSD'den HDD'e yolladığım dosyanın hızını merak ediyorum sadece.
Aşırı merak ediyorum bir kaç güne gelicek SSD. Yıllardır HDD kullanıyorum usandım artıkHızlı yollayabilirsin.denemekte fayda var
Tamam o zaman işlemi tam tersine çevirirsek nasıl sonuç alırız?
Bu hız HDD'ye mi bağlı olur yani?
Aşırı merak ediyorum bir kaç güne gelicek SSD. Yıllardır HDD kullanıyorum usandım artık
Anladım. Bilgilendirme için teşekkürler.gine aynısı olur çok değişmezki sistemi hızlandırmak amaçlı ssd sadece depolama niyetli kullansan 2 ssd tamamda 1 hdd 1 ssd olunca aktarmada hddnin maks seviyede çalıştırır hızlandırmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?