HDD'deki dosyalar SSD sayesinde hızlı taşıyabilir miyim? (Çözüldü)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar. Bir kaç gün önce XPG 2TB GAMMIX S50 satın aldım. 2 TB Harddiskim var. Harddiskin içerisindeki dosyayı SSD diskine atmaya çalışırsak daha mı hızlı olur yoksa HDD'nin hızıyla mı göndeririz?
İkinci soru ise şu. SSD varken HDD içindeki bir dosyayı yine HDD içinde başka bir yere taşırsak hızlı mı olur yoksa yavaş mı?

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hardiskin yazma hızıyla olur büyük ihtimalle emin değilim 2. sorunsa yavaş

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hardiskin yazma hızıyla olur büyük ihtimalle emin değilim 2. sorunsa yavaş
Cevabın için teşekkür ederim fakat, Benim C: dosyam SSD içinde bulunuyor. C'deki işlemler daha mı hızlı olucak yani bu D'ye yansımayacak doğru anladım değil mi?

Her şey Neşesine
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hddnin hızına göre yazılır sonucda ondan atılıyor ssd nin amacı ıcınde bulunanları hızlandırma bağımsız gibi düşün

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hddnin hızına göre yazılır sonucda ondan atılıyor ssd nin amacı ıcınde bulunanları hızlandırma bağımsız gibi düşün
Bro dediğin mantıklı fakat, disklerde iki hız var; Okuma ve yazma hızı. SSD'den HDD'e yolladığım dosyanın hızını merak ediyorum sadece.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Hızlı yollayabilirsin.denemekte fayda var :D

Her şey Neşesine
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bro dediğin mantıklı fakat, disklerde iki hız var; Okuma ve yazma hızı. SSD'den HDD'e yolladığım dosyanın hızını merak ediyorum sadece.
bak şimdi ssd ne kadar hızlı olursa olsun hddnin dediğin gibi okuma yazma var okuma hızından yukarı cıkamaz yani hdd max hızda yazar veya okur

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Her şey Neşesine
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
gine aynısı olur çok değişmezki sistemi hızlandırmak amaçlı ssd sadece depolama niyetli kullansan 2 ssd tamamda 1 hdd 1 ssd olunca aktarmada hddnin maks seviyede çalıştırır hızlandırmazsın

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
gine aynısı olur çok değişmezki sistemi hızlandırmak amaçlı ssd sadece depolama niyetli kullansan 2 ssd tamamda 1 hdd 1 ssd olunca aktarmada hddnin maks seviyede çalıştırır hızlandırmazsın
Anladım. Bilgilendirme için teşekkürler.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ssd dun aldım 120 gb lık metal diskle kullanıyorum gercekten bilgisayrım nazaran cok hızlandı 2sinide kullanabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...