hdmi ile leptoptan yan monitöre görüntü alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaşlar laptoptan 2. ekrana görüntü almak için bir hdmi kablosu aldım az önce ama bağlantıyı yaptığım halde 2. ekranda hdmi sinyal yok hatası alıyorum bilgisi olan varmı monitör çalışıyor bir problemi yok

Üye
4 HİZMET YILI
Aldığın hdmi kablosun da problem olabilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
görüntü geldi ama şimdide leptoptaki görüntünün aynısı oluyor 2 ekran aynı çalışıyor nasıl ayırabilirim beyler bu ne saçma birşey :D

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kardeşim onun için bilgisayarından ekran çözünürlüğüne gireceksin ordan çoğalt yansıt seçenekleri var ordan yapacaksın

Üye
4 HİZMET YILI
desteklemiyor olabilir başka kablo denedin mi ?

Üye
4 HİZMET YILI
adaptör kulanıyor isen türkiye üzerinde çogu adaptörde sıkıntı cıkıyor az dahi olsa açılıyor ise herz değerini değiştirmeni öneririm ve ya hiç açılmıyor ise monitör de capasitör transistörlerde sorun olmuş olabilr

elektrik hayattır
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
display desteklemiyorsa alamazssın

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
arkadaşlar laptoptan 2. ekrana görüntü almak için bir hdmi kablosu aldım az önce ama bağlantıyı yaptığım halde 2. ekranda hdmi sinyal yok hatası alıyorum bilgisi olan varmı monitör çalışıyor bir problemi yok
Merhaba hocam bende öyle kullanıyorum ekran seçenekleri için windows+p tuşlarına basarak seçenekleri açabilirsin. Oradan ister ana ekranı monitör yap ister 2 ekranı birden kullan kafana göre.

Colluthus
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
HDMI kablonda bir sorun olabilir.CTRL + P yap sonra Sistem Sistem> Ayarlar >Ekran çok ekran bölümündebelirleyerek masaüstünüzde ekranların nasıl görüneceğini belirle.

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hdmi kablonda bi sorun olabilir elinde başka hdmi kablosu varsa deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
görüntü geldi ama şimdide leptoptaki görüntünün aynısı oluyor 2 ekran aynı çalışıyor nasıl ayırabilirim beyler bu ne saçma birşey :D
Win + P tuşu ile Sadece 2. Ekranı seçersen Hdmi kaç hz destekliyorsa o şekilde monitörden o hz yi alırsın. Eğer hdmi tam hz desteklemiyorsa Minidisplay Portu kullanmanı tavsiye ederim. Hz kaybında olmaz böylelikle.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka windows 10 kullanıyorsan sağ en alt kısımda bildirim yeri var ona tıkladıktan sonra VPN seçeneği var altta onun yanında yansıt var ona bastıktan sonra Uzat seçeneği var ona bastıktan sonra monitörün devamı gelir
aynı ekran gelmez

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Win + P tuşu ile Sadece 2. Ekranı seçersen Hdmi kaç hz destekliyorsa o şekilde monitörden o hz yi alırsın. Eğer hdmi tam hz desteklemiyorsa Minidisplay Portu kullanmanı tavsiye ederim. Hz kaybında olmaz böylelikle.
çözdüm reis sağolasın

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Selam dostum, ekran kartından ikinci görüntü alabilmen için Masaüstü Sağ tık / Görünüm ayarı / Birden çok ekran / Bu ekranları genişlet dersen uzatır monitörü fakat Yanlızca 1 veya 2 dersen ya laptopda yada ekranda gösterir. Eğer kart desteği varsa FN + F3 (f4 f5 f6)'da olabilir, ekran paylaşma tuşu var. Bu tuşa basman gerekiyor. Bilgisayar monitörününü algılayacaktır o şekilde.

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hdmi kablosunda sorun olabilir veya hdmi girişi bozulmuş olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...