arkadaşlar laptoptan 2. ekrana görüntü almak için bir hdmi kablosu aldım az önce ama bağlantıyı yaptığım halde 2. ekranda hdmi sinyal yok hatası alıyorum bilgisi olan varmı monitör çalışıyor bir problemi yok
adaptör kulanıyor isen türkiye üzerinde çogu adaptörde sıkıntı cıkıyor az dahi olsa açılıyor ise herz değerini değiştirmeni öneririm ve ya hiç açılmıyor ise monitör de capasitör transistörlerde sorun olmuş olabilr
arkadaşlar laptoptan 2. ekrana görüntü almak için bir hdmi kablosu aldım az önce ama bağlantıyı yaptığım halde 2. ekranda hdmi sinyal yok hatası alıyorum bilgisi olan varmı monitör çalışıyor bir problemi yok
HDMI kablonda bir sorun olabilir.CTRL + P yap sonra Sistem Sistem> Ayarlar >Ekrançok ekran bölümündebelirleyerek masaüstünüzde ekranların nasıl görüneceğini belirle.
Win + P tuşu ile Sadece 2. Ekranı seçersen Hdmi kaç hz destekliyorsa o şekilde monitörden o hz yi alırsın. Eğer hdmi tam hz desteklemiyorsa Minidisplay Portu kullanmanı tavsiye ederim. Hz kaybında olmaz böylelikle.
kanka windows 10 kullanıyorsan sağ en alt kısımda bildirim yeri var ona tıkladıktan sonra VPN seçeneği var altta onun yanında yansıt var ona bastıktan sonra Uzat seçeneği var ona bastıktan sonra monitörün devamı gelir
aynı ekran gelmez
Win + P tuşu ile Sadece 2. Ekranı seçersen Hdmi kaç hz destekliyorsa o şekilde monitörden o hz yi alırsın. Eğer hdmi tam hz desteklemiyorsa Minidisplay Portu kullanmanı tavsiye ederim. Hz kaybında olmaz böylelikle.
Selam dostum, ekran kartından ikinci görüntü alabilmen için Masaüstü Sağ tık / Görünüm ayarı / Birden çok ekran / Bu ekranları genişlet dersen uzatır monitörü fakat Yanlızca 1 veya 2 dersen ya laptopda yada ekranda gösterir. Eğer kart desteği varsa FN + F3 (f4 f5 f6)'da olabilir, ekran paylaşma tuşu var. Bu tuşa basman gerekiyor. Bilgisayar monitörününü algılayacaktır o şekilde.