Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
- Ödüller
- 5
Kapanmıyor, sadece modları var oyun,fps gibi hiç birinde hdr aktif olmuyor.Eko modu kapatmayı dene
Aynı monitörü kullanıyoruz bu menüyü açmadan arkadaki tuşu aşşagiya doğru ittirin
Monitör destekliyor ama nasıl yok anlamadım.aynı menu bendede var şimdi baktımda hdr yokmuş kral istersen bi yabancı dilde arat sorununu bulursun bence
hocam o menüyü nasıl açıyorsun monitorun arkasında daire şeklinde tuş ile değilmi ?Hocam bende öyle bir tuş yok .
Hocam sorunu buldum ya, sitesinde yazıyor, "HDR Efekt özelliği sadece HDMI portu kullanıldığında aktif olmaktadır." diye. Ben dp ile bağlanıyorum.hocam o menüyü nasıl açıyorsun monitorun arkasında daire şeklinde tuş ile değilmi ?
Basmalı tuş hocam.hocam o menüyü nasıl açıyorsun monitorun arkasında daire şeklinde tuş ile değilmi ?
monitörünüz ne marka acaba menümüz aynı bende monitörde aynı zannettim kusura bakmayınHocam sorunu buldum ya, sitesinde yazıyor, "HDR Efekt özelliği sadece HDMI portu kullanıldığında aktif olmaktadır." diye. Ben dp ile bağlanıyorum.
Post automatically merged:
Basmalı tuş hocam.
Estağfurullah hocam ne kusuru Excalibur marka.monitörünüz ne marka acaba menümüz aynı bende monitörde aynı zannettim kusura bakmayın
Monitör nedir kanka seninMonitörüm desteklemesine rağmen açamıyorum, yardımcı olabilecek var mı ?
O ekranı nasıl açıyorsunuz hocam hagi tuş ileMonitörüm desteklemesine rağmen açamıyorum, yardımcı olabilecek var mı ?
EXCALİBUR, sorunu çözdüm arkadaşlar.Monitör nedir kanka senin