Hearts of İron 4'de en sevdiğiniz mod ve en sevdiğiniz ülke hangisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Başlıkta belirtiğim gibi arkadaşlar sevdiğim bir oyundur kendisi oynayanların neleri tercih ettiğini merak ettim .

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
millenium dawn ve kaiseric modları güzel, oynamayı en sevdiğim ülkelerde almanya ve italya donanmayı fazla yönetemiyorum şahsen kara kuvvetleri ve hava savaşlarında daha iyi strateji uyguluyorum. fransanın limanlarını ele geçirip deniz bombardıman uçakları ile fransanın ak denizde limansız kalan gemilerini italyanların donanması ve hava gücü ile parçalamak kadar dünyada bu kadar zevk veren birşey daha bulamadım :D

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
millenium dawn ve kaiseric modları güzel, oynamayı en sevdiğim ülkelerde almanya ve italya donanmayı fazla yönetemiyorum şahsen kara kuvvetleri ve hava savaşlarında daha iyi strateji uyguluyorum. fransanın limanlarını ele geçirip deniz bombardıman uçakları ile fransanın ak denizde limansız kalan gemilerini italyanların donanması ve hava gücü ile parçalamak kadar dünyada bu kadar zevk veren birşey daha bulamadım :D
donanma mekaniklerim benimde çok iyi değil ben daha çok zırhlı birlikler ateş üstünlüğü doktrini ile 1 hatta düşmanı tutup 2. hattan yakın hava desteği ve zırhlı birlikler ile yarıp geçiyorum soviet rusya ve kaisareich de osmanlı ile oynadım milenum dawn modern day modunda ise pek aksiyon yok şuan road to 56 ile Komünist Türkiye yapıp adalar batık trakya ve musulu ele geçirmeye çalışacam kabul ederse sovietlerden de batumu isteyecem :D

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Dlc aşırı güzel ki bazıları Hoi 5 bile diyor. Gemi dizaynları da harika. Tamamen Anti Air'den bile oluşan destroyer yapılabiliyor. İngiliz focus tree'si aşırı iyi. Ama Meksika focusu Soyvet'e alternatif tarih'in ekleneceği bir Dlc ile gelse daha iyi otururdu bence.

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dlc aşırı güzel ki bazıları Hoi 5 bile diyor. Gemi dizaynları da harika. Tamamen Anti Air'den bile oluşan destroyer yapılabiliyor. İngiliz focus tree'si aşırı iyi. Ama Meksika focusu Soyvet'e alternatif tarih'in ekleneceği bir Dlc ile gelse daha iyi otururdu bence.
ingilizlerin focus evet cok güzel ama sürekli deniz üstünlüğü gerekiyor bir yerden bir yere asker çıkarmak için biraz uğraştırıyor bir de donanma mekaniklerim pek iyi değil.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Old World Blues ve The Road To 56 favori modlarımdır. Ülke olarak diyorsan bu modlar ile birlikte Sovyetler,Türkiye,Çin ve Fransa favorimdir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Germany. Germany has lots of power

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Old World Blues ve The Road To 56 favori modlarımdır. Ülke olarak diyorsan bu modlar ile birlikte Sovyetler,Türkiye,Çin ve Fransa favorimdir.
road to 56 da Türkiye ve Rusya gayte eğlenceli çin hiç oynamadım denemek lazım ama.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Millenium dawn en sevdiğim mod ama oyunu sade haliyle oynamayı daha çok seviyorum en başlarda Sovyet oynamayı seviyordum çünkü donanma gibi bir detayı yoktu sadece hava ve kara vardı bir de soğuk savaş dönemine kadar düşmanın tekti ama oyunu iyi kavrayıp oynayınca almanya ile oynaması çok zevkli gelmeye başladı

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
amerika fln saglam mod kullanmıyom ama saldırı asker yanı asker hangisinde coksa o ülkeleri alıyorum saglam oluyor

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Millenium dawn en sevdiğim mod ama oyunu sade haliyle oynamayı daha çok seviyorum en başlarda Sovyet oynamayı seviyordum çünkü donanma gibi bir detayı yoktu sadece hava ve kara vardı bir de soğuk savaş dönemine kadar düşmanın tekti ama oyunu iyi kavrayıp oynayınca almanya ile oynaması çok zevkli gelmeye başladı
aslında en eğlenceli ülke ama düşmanı çok mübareğin sağlı sollu geliyorlar.
amerika fln saglam mod kullanmıyom ama saldırı asker yanı asker hangisinde coksa o ülkeleri alıyorum saglam oluyor
amerikada sürekli çıkarma yapman lazım donanma hava üstünlüğü ayarlamak çok zor yani birini otoya alabilsek evet eğlenceli ülke aslında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...