help lazysharp problem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kardeş ben iki hesapta kullandım bi yeni hesap bide kendi hesabım fakat yeni hesabım ban yedi bence hile için yeni hesapları takipte tutuyorlar diğer hesaplarda report yemediğin sürece incelemiyorlar diye düşünüyorum

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
aynı sorun bende de var arkadaşlar şuan tamamen sildim ve ilk oyuna girip öyle çalıştırmayı deneyeceğim olursa yazarım buraya

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
report edilince mi ban yeniliyor yoksa hani lol hileyi fark edip öyle otomatik mi ban atıyor eğer report edilip ban yeniliyorsa bence belli etmeden oynanırsa pek zararı olcağını sanmam

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
arkadaşlar şimdilik ilk oyunu sonra xfprojectle mhuı ı yüklerseniz düzeliyor yalnız oyun karakter seçme ekranından sonraki yüklenme yerinde bunu yapıcaksınız olmadı oyun tamamen başladığında yapıcaksınız

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
kardeş ben iki hesapta kullandım bi yeni hesap bide kendi hesabım fakat yeni hesabım ban yedi bence hile için yeni hesapları takipte tutuyorlar diğer hesaplarda report yemediğin sürece incelemiyorlar diye düşünüyorum
öyle birşey yok istersen 150 lwl hesapta hile yap banı çakarlar efendim :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaşlar şimdilik ilk oyunu sonra xfprojectle mhuı ı yüklerseniz düzeliyor yalnız oyun karakter seçme ekranından sonraki yüklenme yerinde bunu yapıcaksınız olmadı oyun tamamen başladığında yapıcaksınız
Kardeşim ben oyuna giriş yaptıktan sonra inject edip mui açıyorum ama mui yi tekrar çalıştırın diyor yine hile aktif olmuyor orda kalıyor.

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hack Is My Life
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
try again bro

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dediğin doğru olabilir ama neden böyle bişey yapsınlar bir düşün? tüm özellikleri açmadan oynarsan diyeceğim ama yinede anlarlar garip işler bunlar ;)
seni pas geçmiyorlar brom sadece ön incelemeden geçmiş bi hesap olarak düşünüyorlar bi forumda da okumuştum 100 lvl üstü hesaplarda ban riski çok azdır diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...