Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum şuan meta çarlar striker ve wizard ama ikiside benim gözümde bir hiç. karakter oynanış zevki sıfır benim için ben ikisinide oynadım ama daha sonradan oynadığım karakterler çok daha zeevkli geldi ama tabi hoşuna gidiyorsa aç oyna striker aktarım pvpde grabsiz adam kesemez uyanışın pvp si güzel ama adama ccyi tuturman lazım wizard aktarım hem pvede hemde pvpde iyi ama çok el yorar ve pvesi striker gibi iyi değil striker çok daha fark atıyor kısaca ikside zevksiz ortalma çarlar ama millet abartıyor benim sana önerebileceğim 2 karakter var 1 valkyrie 2 dark knight valkyrie hem pve hemde pvp de muazzam ama fps istiyor karakter ben aktarım oynuyotum sürekli animasyon iptaliyle burst atabiliyorsun ama bu animasyon iptali skillini 60 fpsde atmaya çalışırsan baya hantal kalıyor ekranın hz değeri önemli değil senin ekranın 60hz bile olsa oyunda en az 120fps ve üstünü öneriyorum valkyrie için çok deli karakter base dpside en yüksek olan karakter diyebilirim sana ayrıca uyanış oynarsan klan savaşlarında yok edici bir özelliğin oluyor f skillinin ultisi %100 güç yiyor ama çok deli hasarı var bir araya toplanmış adamların arasına bir atlıyorsun hepsi anında tek yiyor. dark knighta gelelim dk nın pvpsi muazzam 1v1 de kesemeyeceği adam yok ama iyi oynaman lazım global labe yeni güncelleme geldi dark kinghtın görünmezlik skillini geliştirmişler üstüne yanlış hatırlamıyorsam uyanıştaki f skilline koruma gelmiş o uyanıştaki skilli aktarımda da var ama aktarıma koruma getirirler mi bilmiyorum neyse konuya devam edeyim global labde baya pvp buffı yemiş dark knigh ve bundan önceki patchlerde de pve buffı yemişti şuan aktarım dark knight hem pve de hemde pvpde gayet güzel ama karakter biraz dp istiyor hasarı aşırı iyi ben narchillen itemlerle 230apde akmanı yağ gibi eritiyordum ve bu söylediğim 2 class baya zevkli geliyor bana yani sıkılmadan oynarsın efektleri çok tatmin edici ama bdoyu o kadar ciddi oynama zevkine oyna kalbini gereksiz yere yorma boş bir oyun sen bu oyuna hayatını ve paranı verip en üstlere çıkınca bir şey olmuyor o yüzden zevk almana bak yani gidip guardianda açabilirsin karakter olduğu yerden skill atıyor sadece uyanışta. neredeyse her skilli korumalı zaten yani ben yeni başladım benim el becerim yok ben beceremem diğer classları benim pvede direk işimi görsün diyorsan guardian yani elini bile yormaz çarı direk skill bardan bile oynayabiliyorsun yani ama çok zevk alacağını sanmıyorum iyi forumlar