Uzman Üye
Selamlar arkadaşlar, yeni gelen eğlence modunda oylamalardan sonra seçilen şampiyonu sıkıcı bulabiliyoruz ve oynamak istemiyoruz.
Kendimce bir çeşit bug buldum sanırım diyebilirim.
Basitçe anlatmak gerekirse ban aşaması geçtikten sonra;
Son 7. saniye oynamak istediğimiz şampiyonu gösteriyoruz,
Son 2. saniye 1 e düşeceği anda seçimi kilitleyip aynı anda klavyeden 1 tuşuna basıyoruz(numpad değil).
11-12 kere denedim sadece 1inde denk gelmedi. 11 kere %20 şansla art arda getirmek biraz düşük bir olasılık bence ama yine de olasılık tabii.
Asıl konuyu açma sebebime gelirsek bu minik taktiği(?) paylaşmakla beraber bunun için bir hile, yazılım yapılabilir mi acaba? Aram boost exploit falan yapılabiliyorsa bence bunu da çözebilir insanlar.
Yorumları bekliyorum. Denemeyi de unutmayın

Kendimce bir çeşit bug buldum sanırım diyebilirim.
Basitçe anlatmak gerekirse ban aşaması geçtikten sonra;
Son 7. saniye oynamak istediğimiz şampiyonu gösteriyoruz,
Son 2. saniye 1 e düşeceği anda seçimi kilitleyip aynı anda klavyeden 1 tuşuna basıyoruz(numpad değil).
11-12 kere denedim sadece 1inde denk gelmedi. 11 kere %20 şansla art arda getirmek biraz düşük bir olasılık bence ama yine de olasılık tabii.
Asıl konuyu açma sebebime gelirsek bu minik taktiği(?) paylaşmakla beraber bunun için bir hile, yazılım yapılabilir mi acaba? Aram boost exploit falan yapılabiliyorsa bence bunu da çözebilir insanlar.
Yorumları bekliyorum. Denemeyi de unutmayın