Hepsiburada Premium Üyelik Ücretine Zam!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
cache-v2

Hepsiburada, ülkemizdeki en büyük e-ticaret platformlarından biridir ve Premium abonelik ücretlerine zam yaptı. Premium üyelik, geçici bir süreliğine 1 TL'ye satıldı ve bedava BluTV kodu vermesiyle ilgi gördü. Ancak, 1 Nisan 2023'ten itibaren Hepsiburada, Premium üyelik ücretlerini artıracak.

2023 yılında Hepsiburada Premium aboneliği 14.90 TL olacak, şu anki fiyatı ise 9.90 TL'dir. Ayrıca, bir süre önce "Hepsiburada Premium 1 TL kampanyası" uygulandı. Şirket, yeni fiyatı 1 Nisan 2023'ten itibaren uygulayacak.

Hepsiburada, "Hepsiburada Premium aylık üyelik ücreti; 14.90 TL olarak güncelleyeceğiz. Bedava kargo, hediye BluTV üyeliği, her alışverişinde Hepsipay Papel kazancı ve çok daha fazla Premium ayrıcalığını her zamanki gibi kullanabileceksin. Premium'un katlanan ayrıcalıklarını tercih ettiğin için teşekkürler" şeklinde bir açıklama yaptı.

Hepsiburada'nın Premium üyelik fiyatlarına zam yapma kararı, BluTV'ye gelecek üç yeni HBO dizisinin duyurulmasının ardından geldi. Bu arada, BluTV'nin aylık üyelik ücreti 69.90 TL, yıllık ödeme seçeneğiyle aylık 39.90 TL'dir.

Hepsiburada Premium üyeliği, birçok ayrıcalığı beraberinde getiriyor. Bedava kargo, hediye BluTV üyeliği, Hepsipay Papel kazancı ve daha birçok avantajdan yararlanabilirsiniz. Randevulu teslimat ve mobilya montaj hizmetleri %50 indirimli, lastik kapımda servisi %50 indirimli ve çağrı merkezine öncelikli bağlanma gibi özellikleri de mevcuttur.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
şu devirde 15 tl cok bişi degil ya ücretsiz gibi bişi

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Vallahi trendyol'dan devam edeceğiz olmazsa kardeşim ne yapalım yani Hepsiburada Premium ücretlerine zam geldiyse trendyol'dan devam edelim ya

Who is more real
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
cache-v2

Hepsiburada, ülkemizdeki en büyük e-ticaret platformlarından biridir ve Premium abonelik ücretlerine zam yaptı. Premium üyelik, geçici bir süreliğine 1 TL'ye satıldı ve bedava BluTV kodu vermesiyle ilgi gördü. Ancak, 1 Nisan 2023'ten itibaren Hepsiburada, Premium üyelik ücretlerini artıracak.

2023 yılında Hepsiburada Premium aboneliği 14.90 TL olacak, şu anki fiyatı ise 9.90 TL'dir. Ayrıca, bir süre önce "Hepsiburada Premium 1 TL kampanyası" uygulandı. Şirket, yeni fiyatı 1 Nisan 2023'ten itibaren uygulayacak.

Hepsiburada, "Hepsiburada Premium aylık üyelik ücreti; 14.90 TL olarak güncelleyeceğiz. Bedava kargo, hediye BluTV üyeliği, her alışverişinde Hepsipay Papel kazancı ve çok daha fazla Premium ayrıcalığını her zamanki gibi kullanabileceksin. Premium'un katlanan ayrıcalıklarını tercih ettiğin için teşekkürler" şeklinde bir açıklama yaptı.

Hepsiburada'nın Premium üyelik fiyatlarına zam yapma kararı, BluTV'ye gelecek üç yeni HBO dizisinin duyurulmasının ardından geldi. Bu arada, BluTV'nin aylık üyelik ücreti 69.90 TL, yıllık ödeme seçeneğiyle aylık 39.90 TL'dir.

Hepsiburada Premium üyeliği, birçok ayrıcalığı beraberinde getiriyor. Bedava kargo, hediye BluTV üyeliği, Hepsipay Papel kazancı ve daha birçok avantajdan yararlanabilirsiniz. Randevulu teslimat ve mobilya montaj hizmetleri %50 indirimli, lastik kapımda servisi %50 indirimli ve çağrı merkezine öncelikli bağlanma gibi özellikleri de mevcuttur.
trendyolun imkanları daha fazla bence indirimler vs daha çok kullanım açısından da kolay uygulaması rahat onu öneririm

Üye
3 HİZMET YILI
Bu günlerde 15 tl su parası olduğu için çokta önemseneceğini düşünmüyorum açıkçası.Her hafta-ay zam yapmadıkları sürece sıkıntı olmaz

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Daha çok para lazım daha çok daha çok hepsiburadaya yetmiyor paşalarımıza kazandıkları

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
hepsi burada ve trend yol çok büyük firmalar alıcıyı çok koruyorlar ama bence premium üyeliğe gerek yok artıları neler bilmiyorum gerçi ama trendyol çok çekiliş yapıyor ben bir adet aldım 27.04.2024 te açıklanacak eğer çıkarsa 50bin tl değerinde laptop hediye edecekler şayet çıkarsa vereceklerinden emiğnim sizede tabsiye ederim arkadaşklar iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hocam bu zamla kalırsa iyi devamının gelmemesi dilegiyle bir seylere pahalı derken onun uzerine daha da pahalılaşıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hepsi burada ve trend yol çok büyük firmalar alıcıyı çok koruyorlar ama bence premium üyeliğe gerek yok artıları neler bilmiyorum gerçi ama trendyol çok çekiliş yapıyor ben bir adet aldım 27.04.2024 te açıklanacak eğer çıkarsa 50bin tl değerinde laptop hediye edecekler şayet çıkarsa vereceklerinden emiğnim sizede tabsiye ederim arkadaşklar iyi forumlar
Linki özelden atabilirmisin çekilişin..

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaş bunlarda herşeye zam getiriyor bir kere adam akıllı indirim görmedim yahu

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
şu devirde 15 tl cok bişi degil ya ücretsiz gibi bişi

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hadi ya keşke buna zam gelmeseydi.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ben kullanıyorum gayet memnunum. Benim gibi çok alışveriş yapıyorsanız tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
tam diyordum ki bir bu mu kaldı ama 15 tl olduğunu görünce dedim ki pek de bir şey değil 15 tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...