Hepsiburada USB Ses Kartı Arıza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Başlıktada dediğim gibi aldığım ses kartı kimi zaman 3 saniye çalışıyor kimi zaman hiç çalışmıyor sanırım kısa devre yapıyor yada bir devre elemanında ağrıza var bunu kendim tespit edip tamir etmem mümkün müdür(eğer mümkünse babamın yardımı ile yapacağım kendisi elektrik elektronik mezunu ve yaklaşık 26 yıllık bir tecrübesi var) bu arada kart üzerinde entegre usb girişi ses ve mikrofon çıkışı ve smd dirençler gözüküyor ayrıca buna benzer bir şeyi kendim yapma imkanım var mı merak ediyorum konuyu yanlış yere açtı isemde kusura bakmayın şimdi ve ilerde iyi günler.
Yazım yanlışlarımı maruz görün.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Merhabalar, babanız eem mezunuysa ya da elektrik elektronik teknisyeniyse kendisi arızayı bulabilir ve onarabilir. Ama siz ürünü alalı 1 hafta olduğunu söylüyorsunuz. Yasal olarak sizin ürün elinize ulaştığı andan itibaren 15 günlük koşulsuz şartsız iade hakkınız bulunmaktadır (Cayma hakkı).
Ürünü kutusuna geri koyup iade edin. İade işini nasıl yaparım diye soruyorsanız hepsiburada profilinizden iade işlemlerini başlatabilirsiniz.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
iade et veya pahali bişey değilse yenisini al bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...