memlekette olay anlatımı bile para ile olmuş a qLa olm bizim bi komşu vardı her yıl ailecek gittiğimizde kızları bana şeker tutmayı unuturdu a*k 4 yıl boyunca her bayram böyle yaptı en sonunda evden taşınırken .... devamı 5 beğeniye
QE:qE:QEW.QEWQmemlekette olay anlatımı bile para ile olmuş a q
bu gün oldumu kavgaHer Bayram yaşadıgım 2 olay var 1 Berberin Beni Büyük Sanıp Abi Demesi2 Trafikde kavga Her Bayram yaşıyorum :d qwrqwrwqr
Daha Dışarı Cıkmadım %80 Olucak Ögrenci Dolu Heryer Genellikle Onlarda Kavga Ediyorumbu gün oldumu kavga
Ben biliyom nolduyunu ama yasakLa olm bizim bi komşu vardı her yıl ailecek gittiğimizde kızları bana şeker tutmayı unuturdu a*k 4 yıl boyunca her bayram böyle yaptı en sonunda evden taşınırken .... devamı 5 beğeniye
Combo !!! efsaneymişBabaanneden 20 tl alınması dedenibde bozuğum yok diyip geçişyirmeye çalışması seninde dedeye 20 tl verip 50 tl yi alman
La olm bizim bi komşu vardı her yıl ailecek gittiğimizde kızları bana şeker tutmayı unuturdu a*k 4 yıl boyunca her bayram böyle yaptı en sonunda evden taşınırken .... devamı 5 beğeniye
asfawerkjeuıwerolum mk nerden kazansam diye düşünüyordur bu uyurken
Akşam eve gidince şarap iç düzelirsinEkli dosyayı görüntüle 8043tam olarak sağdaki teyzeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?