Seçkin Üye
Dostum o durum eskiden bende vardı . Takıntı diyebilirim ama sonrasında geçti küçük yazdığım zaman kendimi kötü hissediyordum : D Ve hala yazı yazarken bazı takıntılarım var .
Kötü takıntıymış.Dostum o durum eskiden bende vardı . Takıntı diyebilirim ama sonrasında geçti küçük yazdığım zaman kendimi kötü hissediyordum : D Ve hala yazı yazarken bazı takıntılarım var .
Takıntı işte dostum . İnsanların takıntısının bir sebebi yok ama dediğin gibi şu bir büyük bir küçük yazanlar bana eski msn anılarını hatırlatıyor .Kötü takıntıymış.
Cümledeki her kelimeden sonra nokta varmış gibi nedir o öyle.![]()
Aynen aynen.Takıntı işte dostum . İnsanların takıntısının bir sebebi yok ama dediğin gibi şu bir büyük bir küçük yazanlar bana eski msn anılarını hatırlatıyor .
Herkesin farklı bir tarzı var demek ki : ) Biz nasıl bu şekilde seviyorsak onlar öyle seviyor .Aynen aynen.
Bir de kelimelerin baş harflerini değil de, cümlenin baş harfinden sonra gelen bütün 'L' harflerini büyük yazanlar da var. Onlar da enteresan.![]()
Hayatta her çiğnenen kural öyle görünür dostum.bence daha güzel ve gözterişli duruyor dostum
Sen şimdi soyledin iyice tiklendik ya , okurken tuhaf oldu evetBazı arkadaşlarda görüyorum. Dikkat çekme amaçlı mı, yoksa öyle olması gerektiğini sanarak mı yazıyorlar bilemiyorum.
Ortaya şöyle bir eser çıkıyor; ''Merhaba Arkadaşlar Ben Alpay. Az Önce Pubg Mobile Oynarken Sebepsiz Yere Ban Yedim Nasıl Kaldırabilirim?''
Okuması bile eziyet ya.
Size her kelimenin baş harfi büyük yazılır diye hangi okulda öğrettiler?
Sizce neden böyle yazıyorlar ?
Her kelimenin sonunda nokta varmış gibi duraksıyor insan.Sen şimdi soyledin iyice tiklendik ya , okurken tuhaf oldu evet
Ne guzel unutmuştumHer kelimenin sonunda nokta varmış gibi duraksıyor insan.![]()
Kardeş bilerek yapanlara diyorum zaten. Özellikle bu şekilde yazıyorlar.Knkam çoğu kişinin hakkına girme telefonun klavyesine maruz kalıyoruz bazen