bunu avrupa 3. şahıs tekli moddaki, sıralamada 1. olan adama anlat bir de dostumAleykum selam dostlarım bu konuyu sizinle daha öncede konuştum tekrar uzunca yazıcam ve herkes okusun bu konuyu bilgilensin bakın moderator arkadaşlarım var pubg'de ve artık eskisi gibi değil bakın yakalanmanın 3 şekili var artık bypass falan öyle basit işler değil olsa bile yine yersiniz birincisi diyelim sadece esp kullanıyosunuz ve ne kadar belli etmeseniz'de sistem algılıyor bakın bot konuları çıktı bilerekten anlamıcağınız şekilde izliyorlar botlar ve artık böyle yürüyor bu işler genelde %95 itibariyle ban yersiniz yani bu şu değil hiç yemezsiniz değil 5 6 ay kullanan esp sadece o bile yedi buradan zaten daha öncede yazdım size eskisi gibi değil pubg zaten bide çok zıplayan ev fazla 2 3 el sonra yiyor artık öyle kolay değil bu işler yani ne kadar dikkatlı olursanız olun veya ne kadar başarılı olursanız olun hiç bir şey değişmicek aynı şekilde ban yiceksiniz bunu güncel tutun artık herkes öğrensin kimse demesin bana yemiyoruz diye yalan söyler ve kendiside yememişse en fazla 2 3 günü var oda yicektir emin olun ne kadar belli etmezseniz' etmeyin yinede yiceksiniz selametle.
Kardeşim kullandığın hileyi nereden satın alabilirimReis sana söyleyeyim kim ne derse dersin yeminle ücretli hile kullandım inan bana 5. sezondan şimdiye kadar abartılı bir şekilde. Magic + jump ban yemedim. Yeni hesap olmasın az para yatır yeminle çok zor ihtimalle ban yiyorsun.Dene kıyacaksın paraya ağlamak istemiyorsan basit.
Özelden gel yanıtlayayım burdan reklam olarak sayılabilir.Arkadaşlar son durum ne hâlâ Ban yiyor muyuz
Post automatically merged:
Kardeşim kullandığın hileyi nereden satın alabilirim
Reis sana söyleyeyim kim ne derse dersin yeminle ücretli hile kullandım inan bana 5. sezondan şimdiye kadar abartılı bir şekilde. Magic + jump ban yemedim. Yeni hesap olmasın az para yatır yeminle çok zor ihtimalle ban yiyorsun.Dene kıyacaksın paraya ağlamak istemiyorsan basit.
Muhtemelen bu arkadaşın dediği gibi farklı bir izleme yöntemine geçtiler. Bu Yüzden sürekli ban atıyor. Yeni hesap açınca da botlarla oynuyorsun 2 oyun sonra dön başa en az 1 ay gitse bi hesap yine sorun değil de aynı gün ban yemek sarmıyor. Ben şu an oyunu bıraktım artık oynamıyorum.Aleykum selam dostlarım bu konuyu sizinle daha öncede konuştum tekrar uzunca yazıcam ve herkes okusun bu konuyu bilgilensin bakın moderator arkadaşlarım var pubg'de ve artık eskisi gibi değil bakın yakalanmanın 3 şekili var artık bypass falan öyle basit işler değil olsa bile yine yersiniz birincisi diyelim sadece esp kullanıyosunuz ve ne kadar belli etmeseniz'de sistem algılıyor bakın bot konuları çıktı bilerekten anlamıcağınız şekilde izliyorlar botlar ve artık böyle yürüyor bu işler genelde %95 itibariyle ban yersiniz yani bu şu değil hiç yemezsiniz değil 5 6 ay kullanan esp sadece o bile yedi buradan zaten daha öncede yazdım size eskisi gibi değil pubg zaten bide çok zıplayan ev fazla 2 3 el sonra yiyor artık öyle kolay değil bu işler yani ne kadar dikkatlı olursanız olun veya ne kadar başarılı olursanız olun hiç bir şey değişmicek aynı şekilde ban yiceksiniz bunu güncel tutun artık herkes öğrensin kimse demesin bana yemiyoruz diye yalan söyler ve kendiside yememişse en fazla 2 3 günü var oda yicektir emin olun ne kadar belli etmezseniz' etmeyin yinede yiceksiniz selametle.
şu an hile açsam ban yer miyimAleykum selam dostlarım bu konuyu sizinle daha öncede konuştum tekrar uzunca yazıcam ve herkes okusun bu konuyu bilgilensin bakın moderator arkadaşlarım var pubg'de ve artık eskisi gibi değil bakın yakalanmanın 3 şekili var artık bypass falan öyle basit işler değil olsa bile yine yersiniz birincisi diyelim sadece esp kullanıyosunuz ve ne kadar belli etmeseniz'de sistem algılıyor bakın bot konuları çıktı bilerekten anlamıcağınız şekilde izliyorlar botlar ve artık böyle yürüyor bu işler genelde %95 itibariyle ban yersiniz yani bu şu değil hiç yemezsiniz değil 5 6 ay kullanan esp sadece o bile yedi buradan zaten daha öncede yazdım size eskisi gibi değil pubg zaten bide çok zıplayan ev fazla 2 3 el sonra yiyor artık öyle kolay değil bu işler yani ne kadar dikkatlı olursanız olun veya ne kadar başarılı olursanız olun hiç bir şey değişmicek aynı şekilde ban yiceksiniz bunu güncel tutun artık herkes öğrensin kimse demesin bana yemiyoruz diye yalan söyler ve kendiside yememişse en fazla 2 3 günü var oda yicektir emin olun ne kadar belli etmezseniz' etmeyin yinede yiceksiniz selametle.
Nasıl yani hilesiz olarak oynamayı mı kastediyorsun.mobilden oyna ban yok devam
Nasıl yani hilesiz olarak oynamayı mı kastediyorsun.
fiyatı vb nedır bılgı verırmısınReis sana söyleyeyim kim ne derse dersin yeminle ücretli hile kullandım inan bana 5. sezondan şimdiye kadar abartılı bir şekilde. Magic + jump ban yemedim. Yeni hesap olmasın az para yatır yeminle çok zor ihtimalle ban yiyorsun.Dene kıyacaksın paraya ağlamak istemiyorsan basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?