Süper Üye
Hocam artık kafamızdakileri medyada paylaşamicaz nasıl kafama takmayım, sosyal medya sansür yasasına göre benim konu başlığım 3 yıl hapis yalan haberden, kime göre yalan ama bunu sorgulamazlarmalesef ki kankam takma fazla kafana geçecek
ümidim kalmadı artık inanmıyorum düzeleceğimize. hiçbir şey yolunda gitmiyor uzun zamandr.malüm günden sonra insallah her şey düzelicektir en azından öyle umut ederek tesseli ediyoruz kendimizi
umarım öyle olurmalüm günden sonra insallah her şey düzelicektir en azından öyle umut ederek tesseli ediyoruz kendimizi
Yıl 2013 falandı içerenköyde oturuyordum o zamanlar 2 tl ye döner ve ayran alabiliyordum okulun kantininden , şuanki çocuklar ne yiyor acaba merak ediyorumKarantinadan sonra her şey çok pahalılaştı 2 3 markasız kalitesiz şey alınca bile 10 tl tutuyor bi döner 20 lira olmuş karantinadan önce 5.50 ye hem kola hemde döner yer içerdik arkadaşla şimdi o günler yok
En fazla değişen şeyde bu oldu eskiden kola boğazımı yakardı içerken zevk alırdım şimdi sanki şerbet içiyorum çok haklısın.kolanın tadı bile değişti ama fiyatı 25tl oldu
umarım herşey çok güzel olurmalüm günden sonra insallah her şey düzelicektir en azından öyle umut ederek tesseli ediyoruz kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?