- Konuyu başlatan
-
Graphic and Web Design
Uzman Üye
Source052' Alıntı:Lütfen devam etmeden önce aşağıdaki hataları düzeltiniz:
Üzgünüz fakat avatarınzı değiştiremiyoruz çünkü belirttiğiniz yeni avatar çok büyük. Maksimum boyutlar 200x200 (genişlik x yükseklik)
Avatar, mesaj yazıldığı zaman yazarın adının altında gözüken küçük tanımlayıcı resimdir.
Avatar için izin verilen maksimum resim buyutları: 200x200 (pixel)
Avatar için izin verilen maksimum dosya boyutu: 25 KB - (KB)
bole yazıyor
Source052' Alıntı:Cok teşekkur ederım .D
adfadf
tamer1221' Alıntı:boyut önemli mi 200x200 ?
detsanti02' Alıntı:Kardeşim Bu Avatara Boyut Vermek İçin Bir Program Kullanıyor Musun Kullanıyorsan Söyleyebilir misin?
Kralcan63' Alıntı:abi benim avatarın altına Kralcan63 kalın olsun ama çok kalın değil bide benim avatar gif gene gif olsun resim olmasın tamam şimdiden tşkler..
DZBraceleon' Alıntı:tamer1221' Alıntı:boyut önemli mi 200x200 ?
Forumda kullanmak için Max. Boyut 200x200 olmalı. Tabii ki Dilediğiniz boyutta 'da avatar yapıyorum yanına alternatif olarak 200x200 de koyarım
detsanti02' Alıntı:Kardeşim Bu Avatara Boyut Vermek İçin Bir Program Kullanıyor Musun Kullanıyorsan Söyleyebilir misin?
Boyut için farklı bir program kullanmıyorum kardeşim.
Kralcan63' Alıntı:abi benim avatarın altına Kralcan63 kalın olsun ama çok kalın değil bide benim avatar gif gene gif olsun resim olmasın tamam şimdiden tşkler..
Buyur dostum.
Teşekkür ederim kardeşim :dOzan1' Alıntı:Avatarı yakıyo Bro
Photoshop CC Kullanıyorum kardeşim avatar yapma programı felan yokdetsanti02' Alıntı:DZBraceleon AVATAR YAPMA PROGAMIMI VAR SENDE YOKSA NASIL YAPIYORSUN
Buyur Kardeşim sende benim gibi wolfiansın heralde :d Derek Hale yaptım umarım beğenirsin.tamer1221' Alıntı:Aga TaMeR diye bi adet yaparsan sevinirim resim olarak teen wolf felan öyle bişey olursa rep verecemEllerine sağlık şimdiden
Dante""' Alıntı:Bro gifi çözmüşsün sanırım bana da bi el atabilir misin ?
Dante""' Alıntı:
Casus' Alıntı:Hazır'mı yoksa kendinmi yapıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?