Herhangi bi hata donma kasma olmadan oyundan atma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
beyler pc im iyi fakat hic bir proglem yokken oyundan atiyor youtube deki butun videolari izledim hic biri ise yaramiyor var mı bi bilgidi kendi yapıp cözen ?

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hic bir hata almiyorum sıkıntı orda :D direk atiyor oyundan

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
antivirüs programlarını ve defender ı kapatıp dene bi kardeşim. olmadı oyunu silip tekrar kur. bir yerde hata olmuş belli ki

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
hepsini denedim pc format da attim :D

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
anlık kapanan oyunlar hangi oyunlar ve youtubede müzik dinlerken kapanıyor mu

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
anlık kapanan oyunlar hangi oyunlar ve youtubede müzik dinlerken kapanıyor mu
APEX legends yeni oyun biliyorsundur hic bir hata vermeden kapanıyor grafikler vs hepsi low normalinde de kasma yoktu atmasin diye oyle dusurudm videolari dinledim dogrusu ama hala aynı

☞ MaMo434376
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
APEX legends yeni oyun biliyorsundur hic bir hata vermeden kapanıyor grafikler vs hepsi low normalinde de kasma yoktu atmasin diye oyle dusurudm videolari dinledim dogrusu ama hala aynı
Krşm belki oyunda güncelleme vardır yada aynı windows format sürümünü yüklemişsindir belki o windows sürümünde çalışmiyordur???

Üye
7 HİZMET YILI
Aynı sorun bende de vardı oyuna girdinmi pencereli tam ekran yap düzeliyor

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
İşlemci Fazla Isıya Dayanımıyordur Belki

AKA Üstün Kısa
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kardozo aynısı banada oluyordu bu videoda yapılabilecek herşeyi yaptım ve düzeldi
(link atmak yasaksa silebilirsiniz buranın yabancısıyım teşekkürler)

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
İşlemci Fazla Isıya Dayanımıyordur Belki
onada bakıyorm oyun oynama sırasında herhangi bi artıs yok en iyi yeni guncellemeler veya optimasyonların gelmesini beklemek olucak
Post automatically merged:

kardozo aynısı banada oluyordu bu videoda yapılabilecek herşeyi yaptım ve düzeldi
(link atmak yasaksa silebilirsiniz buranın yabancısıyım teşekkürler)
hemen deniyorum olursa cok tesekkur ederim olmasada teskkur ederim :)

Krşm belki oyunda güncelleme vardır yada aynı windows format sürümünü yüklemişsindir belki o windows sürümünde çalışmiyordur???
oyuna guncelleme yapmadan girmiyorum herhangi bi hata olmasin diye bide driverları bile guncelledim belki o sorun olur diye ama yok sagolasin yinede bi cozum yolu beklyene kadar böyle ata ata oynıycam mecbur.

denedim malesef olmadı

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dün gece ben bu hatayı çözdüm ekran kartı driverlerini tam kaldır ve günce driver ı kur sorun çözülüyor

Üye
7 HİZMET YILI
Dün gece ben bu hatayı çözdüm ekran kartı driverlerini tam kaldır ve günce driver ı kur sorun çözülüyor

Bazen 5-10 maç attıktan sonra yine atma yapıyor. Sorun çoğu kişide varmış ne yazık ki. Origin forumları dolu bu hataya çözüm arayanlarla. Güncelleme planlanıyormuş. Aynı Sorunu yaşadığım ve çözümünü bulamadığım sistemim ;

Gigabyte X470 Aorus Ultra Anakart
AMD Ryzen 7 2700X İşlemci
MSI GeForce RTX2080 AERO Grafik Kartı
HyperX Predator 16GB 3000 MHz RAM
Thermaltake 750W 80 Plus Gold PSU

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
işlemcin veya ekran kartin amd ise yandın bende aynı durumdayım elimde r9 200 series ekran kartı üstüne phenom x II 965 Processor var ne yazikki bu işlemci eski ve dolar kurundan yüksek olsa bile eski olduğundan adamlarin düzelteceğini sanmam kendi forumlarinda yapmayacaklarini söylediler amd işlemci ve ekran kartı kullananlar için.daha çok internet kafede oynarsin diyebilirim yada üstüne ekran kartı alabilirsin ekran kartini 2. ekran kartı olarak çaliştirirsan açılma imkani var ancak işlemciyi değiştirmen şart!

yada şeyde yapabilirsin ekran kartını değiştirirsin 2. el olarak satarsin üstüne biraz daha ekler.yeni işlemci alabilirsin internette 100 dolarlik sistem topluyorlar apex legends için.yayın arti kayıt 45 fps drop yemiyorusn.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...