- Konuyu başlatan
-
oynayalım knk eklersın beni antakyadayım ben sen nerdesinPubg oynarız kanka seninle beraber memleket nere nerde oturuyon
ankaranın baglarındayım dıyorsun oynarız ya lol oynuyormusun ?Ankaradayım ben kankam eklerim tabii
aynı benim gibi lolde atarız pubg da atarız senle ozamanLol oynadım 2 3 kere sarmadı çıktım hilesi varmış burda sanırsam hilesi olan her oyunu oynarım kanka
sorma ya buradakiler iyi hile yapıyor emeklerıne saglık çalısıyor adamlarAynen kankam atarız geçen cs atıyorum adamın birsi kafa atıp duruyor ama sürekli hile falan mı var lan dedim kendi kendime oyunun hilesi çıkalı çok olmuş ve ben yeni öğreniyorum.
Aynen kankam Cs hilesi nasıl çalışıyor acaba onu çok merak ediyorumsorma ya buradakiler iyi hile yapıyor emeklerıne saglık çalısıyor adamlar
valla videoları izlemen lazım bilmiyorum cs oynamıyorumAynen kankam Cs hilesi nasıl çalışıyor acaba onu çok merak ediyorum
anladım kanka eee anlat bakalım senin lise yılları nasıl geçtivalla videoları izlemen lazım bilmiyorum cs oynamıyorum
lise yılları muhtesemdı kızlarlasın hergun sureklı eglence sureklı muhabbet unıversıte ama daha iyianladım kanka eee anlat bakalım senin lise yılları nasıl geçti
kanka benim lisem çok hızlı geçti ya bizim tayfalar vs. komple okulu biz taşıyoduk kızların gözler bizde tabi güç aşığı millet bizde beğendiklerimizi alıyoduk 2 3 hafta takılıyoduk öyle güzel zamanlardı be özledimlise yılları muhtesemdı kızlarlasın hergun sureklı eglence sureklı muhabbet unıversıte ama daha iyisenin nasıl geçti lise
sorma özlüyorsun liseyi üniversitede ayrı bir güzel amakanka benim lisem çok hızlı geçti ya bizim tayfalar vs. komple okulu biz taşıyoduk kızların gözler bizde tabi güç aşığı millet bizde beğendiklerimizi alıyoduk 2 3 hafta takılıyoduk öyle güzel zamanlardı be özledim
knk anlatırsam 3 gün sürer bosver sende baslayınca tadını alırsınünide neler yaşadın kankam anlatsana biraz
kankam ben gitmeyecem sen anlat birazknk anlatırsam 3 gün sürer bosver sende baslayınca tadını alırsın
niye ya gitmelisin sende, knk ünide hergun baska kızlasınkankam ben gitmeyecem sen anlat biraz
burda da öyleydim taaa ki corona çıkana kadar sahii bu corona ne zaman geçecek ya bence 1 yıl alır bu full yaşlılar ölüyo valla biri yarasa yedi diye mi bütün bunlar bence biyolojik silah kankaniye ya gitmelisin sende, knk ünide hergun baska kızlasın
valla bende oyle dusunuyorum, bir yarasa gribi bukadar olmaması lazım tamam yiyen öldüde nasıl dagılıyor bukadar ilginç gerçektenburda da öyleydim taaa ki corona çıkana kadar sahii bu corona ne zaman geçecek ya bence 1 yıl alır bu full yaşlılar ölüyo valla biri yarasa yedi diye mi bütün bunlar bence biyolojik silah kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?