Herkes anlatmak istediği iyi/kötü - güzel/çirkin bi yaşanmışlığını anlatsın. İyi Geceler #memoryteam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Pubg oynarız kanka seninle beraber memleket nere nerde oturuyon

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ankaradayım ben kankam eklerim tabii

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Lol oynadım 2 3 kere sarmadı çıktım hilesi varmış burda sanırsam hilesi olan her oyunu oynarım kanka

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aynen kankam atarız geçen cs atıyorum adamın birsi kafa atıp duruyor ama sürekli hile falan mı var lan dedim kendi kendime oyunun hilesi çıkalı çok olmuş ve ben yeni öğreniyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Aynen kankam atarız geçen cs atıyorum adamın birsi kafa atıp duruyor ama sürekli hile falan mı var lan dedim kendi kendime oyunun hilesi çıkalı çok olmuş ve ben yeni öğreniyorum.
sorma ya buradakiler iyi hile yapıyor emeklerıne saglık çalısıyor adamlar

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
lise yılları muhtesemdı kızlarlasın hergun sureklı eglence sureklı muhabbet unıversıte ama daha iyi :D senin nasıl geçti lise :D
kanka benim lisem çok hızlı geçti ya bizim tayfalar vs. komple okulu biz taşıyoduk kızların gözler bizde tabi güç aşığı millet bizde beğendiklerimizi alıyoduk 2 3 hafta takılıyoduk öyle güzel zamanlardı be özledim

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kanka benim lisem çok hızlı geçti ya bizim tayfalar vs. komple okulu biz taşıyoduk kızların gözler bizde tabi güç aşığı millet bizde beğendiklerimizi alıyoduk 2 3 hafta takılıyoduk öyle güzel zamanlardı be özledim
sorma özlüyorsun liseyi üniversitede ayrı bir güzel ama :D

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ünide neler yaşadın kankam anlatsana biraz :)

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
niye ya gitmelisin sende, knk ünide hergun baska kızlasın :D
burda da öyleydim taaa ki corona çıkana kadar sahii bu corona ne zaman geçecek ya bence 1 yıl alır bu full yaşlılar ölüyo valla biri yarasa yedi diye mi bütün bunlar bence biyolojik silah kanka

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
burda da öyleydim taaa ki corona çıkana kadar sahii bu corona ne zaman geçecek ya bence 1 yıl alır bu full yaşlılar ölüyo valla biri yarasa yedi diye mi bütün bunlar bence biyolojik silah kanka
valla bende oyle dusunuyorum, bir yarasa gribi bukadar olmaması lazım tamam yiyen öldüde nasıl dagılıyor bukadar ilginç gerçekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...