bunu yasamayan yoktur ya8.sınıfta sigara içerken müdüre yakalanmak tabi sonuç olarak disiplin cezası
kanka ben varım 6 sınıfta başladım lise 3 e kadar hiç bir hocaya yakalanmadım hemde wc de içmeme rağmen lanb
bunu yasamayan yoktur yageçmiş olsun
Sağol hocam daha bir sürü muhabbet var bu şekilde anlatsan bitmez askerlik gibib
bunu yasamayan yoktur yageçmiş olsun
kesinlikle kankam ama şuan en çok tutulan bu yani benim konumdasınızSağol hocam daha bir sürü muhabbet var bu şekilde anlatsan bitmez askerlik gibi
Kavgalar cam kırmalar daha neler nelerkesinlikle kankam ama şuan en çok tutulan bu yani benim konumdasınız
bir keresinde ülkü ocağında abileri olan bi çocuğu dövmüştüm çıkışa 10 kişi gelmişler hemen servis arabasının altına girdim çıktığımda bacaklarım tutmuyordu bacaklarımdan tutup çekiyolar bacaklarıma tekmeler yumruklar lan neler yaşamışım beKavgalar cam kırmalar daha neler neler
Sneşnki baya acı olmuş yalnızbir keresinde ülkü ocağında abileri olan bi çocuğu dövmüştüm çıkışa 10 kişi gelmişler hemen servis arabasının altına girdim çıktığımda bacaklarım tutmuyordu bacaklarımdan tutup çekiyolar bacaklarıma tekmeler yumruklar lan neler yaşamışım be
bu daha en basitiydi beSneşnki baya acı olmuş yalnız
Şuan yaşıyorsan senin için mucize diyebiliriz öyleysebu daha en basitiydi bene acısı sırtıma satır fırlatanlar mı dersin kafa ma çivili sopa vuranlar mı az ölümlerden dönmedik
Ben baştan aşağı bir mucizeyim adamımŞuan yaşıyorsan senin için mucize diyebiliriz öyleyse
Herkes hak ettiğini yaşar dicem ama ne yaptın da bunları yaşadınBen baştan aşağı bir mucizeyim adamım
Valla ben bişey yapıpta bunları yaşamadım ama bunları yaşayıp çok daha kötülerini yaşattım kankam benim sırtım kesiklerle dolu evleneceğim kadın gördüğünde korkacak belki ama bana bunu yapan bedelini ödedi bu hayattaHerkes hak ettiğini yaşar dicem ama ne yaptın da bunları yaşadın
reis neler çekmıssın neler bizde cok yedik dayakbu daha en basitiydi bene acısı sırtıma satır fırlatanlar mı dersin kafa ma çivili sopa vuranlar mı az ölümlerden dönmedik
Amaan kankam hepsi geçti gittireis neler çekmıssın neler bizde cok yedik dayak
banada öyle geliyor çok sürcek dahadaha çok sıkılacağız gibi duruyor bu corona 1 yıl sürer diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?