Herkes anlatmak istediği iyi/kötü - güzel/çirkin bi yaşanmışlığını anlatsın. İyi Geceler #memoryteam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kavgalar cam kırmalar daha neler neler :D
bir keresinde ülkü ocağında abileri olan bi çocuğu dövmüştüm çıkışa 10 kişi gelmişler hemen servis arabasının altına girdim çıktığımda bacaklarım tutmuyordu bacaklarımdan tutup çekiyolar bacaklarıma tekmeler yumruklar lan neler yaşamışım be

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
bir keresinde ülkü ocağında abileri olan bi çocuğu dövmüştüm çıkışa 10 kişi gelmişler hemen servis arabasının altına girdim çıktığımda bacaklarım tutmuyordu bacaklarımdan tutup çekiyolar bacaklarıma tekmeler yumruklar lan neler yaşamışım be
Sneşnki baya acı olmuş yalnız :D

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Herkes hak ettiğini yaşar dicem ama ne yaptın da bunları yaşadın :D
Valla ben bişey yapıpta bunları yaşamadım ama bunları yaşayıp çok daha kötülerini yaşattım kankam benim sırtım kesiklerle dolu evleneceğim kadın gördüğünde korkacak belki ama bana bunu yapan bedelini ödedi bu hayatta

STU

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Yaşıyorum . Hemde halen!

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
köye gitmiştim kuzenle gece dolaşıyoduk karşımıza ayı çıkmıştı *** korkusundan ne biçim kaçmıştık altıma işemiştim korkudan

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kardeşim eski sevgilimle barıştım ama karantinaya denk geldi görüşemiyoruz daha kötü ne olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Duygusal bir insan değilim sevdiğim kızın arkamdan konuştuğunu benden iğrendiğini ve sebeplerini yakın arkadaşımdan duyunca hıçkırarak ağlamıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...