Onaylı Üye
Kanka çok iyi zamanlar dı ya valla şimdi lisede okumak isterdim yeminlekanka lisede 2 kere üst üste kaldım peder varya bi gör üvey evlat muamelesi görmüştüm evde çok içerledim çalıştığım parayı eve getiriyodum gözüne girebilmek için hala bile arada bir vuruyor yüzüme okusaydun böyle olmazdı diye mk :d
Post automatically merged:
antalyada yaşıyorum bro 1.50 tl simit aq
iddaa adamı zengın etmez surundurur en kısa zamanda bırak kardesımAga ben Nesine 'den iddia oynuyor paylaşıyorum durumu olmayıp çalışmayıp elindeki parayı katlamak isteyenlere kupon veririm hiç birşey istemiyorum
ne gibi kuponlar var basit bir kaç paylaşsana 4 lük maçlar felanAga ben Nesine 'den iddia oynuyor paylaşıyorum durumu olmayıp çalışmayıp elindeki parayı katlamak isteyenlere kupon veririm hiç birşey istemiyorum
bro fakirlikten pastaneye girmiyorum 1.5 tl dediğim sokak simitcisi hahahsimit ayran burada 2.5tl pastanede doymak için 3 tane aldıgımdan para kalmıyor
Onlar Deısık dostum onların dılınden aıle sorunları olanlar anlar gerckden suca meıllı ınsanları kotulemeyın onları yetıstırenlerın sucu Bazıları Keko knk onlar ayrıKral güzel diyorsun ama gecen birtane cocuk vardi yine boyle sorunlu hep birilerine catar hep kavga eder.Bir gun selam vermek icin yanina yaklastim selamimi verdim durduk yere selamimi bile almadi kaybol lan dedi.
Bisey demedim cnku cocugun cevresi kalabalikti hepside kendi gibi zibidi.Yani niye bilmiyorum ama boyle cocuklarla hic iletisim kuramiyorum.Adamlarda öyle bir hava varki sanirsin Türkiyeyi besliyor.
Hahahahha oda güzel reisgökhan 0 aldı, onu geçtim ya yeter banaçok kıskanırdım elemanı sebebini bilmeden
Sen bırakmışsın kardeşim ben kazanıyorum bırakmaya niyetim yok tavsiyen için sağol.iddaa adamı zengın etmez surundurur en kısa zamanda bırak kardesım
kesinlikle katılıyorum hiç bir insan doğuştan kötü doğmuyor ne görüp ne yaşanırsa onu yaşar insan herkezin kaderi güzel değilOnlar Deısık dostum onların dılınden aıle sorunları olanlar anlar gerckden suca meıllı ınsanları kotulemeyın onları yetıstırenlerın sucu Bazıları Keko knk onlar ayrı
yapsana bana bi kupon yolumu bulıyımSen bırakmışsın kardeşim ben kazanıyorum bırakmaya niyetim yok tavsiyen için sağol.
bro mac ver bizede varsa aklında dicemde coronadan herkes evde xdSen bırakmışsın kardeşim ben kazanıyorum bırakmaya niyetim yok tavsiyen için sağol.
Hocam ıdda nasıl bırr sey bılıyormusunuz Ilk basda yasın kucukse kacak oynarsın en baslarda sızı sazan yaparlar sızı sureklı kazandırılar dersın buyuk oynacam 500 tl yatırsın onuda kazandırılar sonra bınler mılyonlar yatırrsın elınde 0 ıle gerı donersın yanı kısacası sızı once beslerler sonra kılcıklarınıza kadar alırlar !!iddaa adamı zengın etmez surundurur en kısa zamanda bırak kardesım
atarım özelden ama düşük oran olurkesinlikle katılıyorum hiç bir insan doğuştan kötü doğmuyor ne görüp ne yaşanırsa onu yaşar insan herkezin kaderi güzel değil
yapsana bana bi kupon yolumu bulıyım
Hocam harbiden zamanimizda cocukluk diye birsey kalmadi sokaklar okdr bos ki hic cocuk sesi yok.Bayramlarda su oyuncak silahlardan alir oynardik.Gazos kapaklariyla taso yapardik topac felan oynardik cok güzel günlerdi yaa.Kapilarin ziline basar kacardikHocam Şunu Unutma Bir Ülke gelişmeye başlarsa Fırsatcılar bunu ıs sanarÇoçukların Çocuklugunu elınden alır yanlıs anlamayın sımdıkı cocuklar ne yapıyor pc oyun telofon oyun baska yaptıkları seymı var eskıden ne guzeldı bılye Topaç cevırme saklambaç korebe vay be
nasıl alır her seyın fıyatı artar ve aıleler maddı durumdan sıkıntıya gırer fırsatcılar pahalıya satar cocuklar 1 tl ye 5 tlye hıc bısey alamaz
işte kankam burda havaya girip büyük oynamayacan birde alakası yok bayiinin yaptığı birşey değil tahminin doğru çıkarsa alırsın gs-fener maçları şikeli olmuştur çoğuHocam ıdda nasıl bırr sey bılıyormusunuz Ilk basda yasın kucukse kacak oynarsın en baslarda sızı sazan yaparlar sızı sureklı kazandırılar dersın buyuk oynacam 500 tl yatırsın onuda kazandırılar sonra bınler mılyonlar yatırrsın elınde 0 ıle gerı donersın yanı kısacası sızı once beslerler sonra kılcıklarınıza kadar alırlar !!
aynen kankam oyle Mesela Yolda bır dılencı gordumde hıc ıcım ısınmaz ama kagıt toplayan su satan cam sılen bırısı gordumda yemın ederım sana yemek bıle verırım para vermeyı gecdımkesinlikle katılıyorum hiç bir insan doğuştan kötü doğmuyor ne görüp ne yaşanırsa onu yaşar insan herkezin kaderi güzel değil
yapsana bana bi kupon yolumu bulıyım
Kardeşim Sen bılmyorsun Ben sana Anlattım Nasıl Isledını Kazanmasan bıle sana kazandırırlar ayagın ısınsın dıye :dişte kankam burda havaya girip büyük oynamayacan birde alakası yok bayiinin yaptığı birşey değil tahminin doğru çıkarsa alırsın gs-fener maçları şikeli olmuştur çoğu
kankam öneririm de maç yok adam akıllı maç gelsin voleybol basket futbol karışım yaparımKardeş bir kaç kupon önerde biz de değerlendirelim
sizde az degilmissinizUlan küçükken hiç mi yapacak bişey yok tofaşın egzozuna patates sokardık adamın gelip arabayı çalıştırmasını beklerdik mermi gibi fırlardı patates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?