Herkes anlatmak istediği iyi/kötü - güzel/çirkin bi yaşanmışlığını anlatsın. İyi Geceler #memoryteam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
kanka lisede 2 kere üst üste kaldım peder varya bi gör üvey evlat muamelesi görmüştüm evde çok içerledim çalıştığım parayı eve getiriyodum gözüne girebilmek için hala bile arada bir vuruyor yüzüme okusaydun böyle olmazdı diye mk :d :D
Post automatically merged:

antalyada yaşıyorum bro 1.50 tl simit aq :D :D
Kanka çok iyi zamanlar dı ya valla şimdi lisede okumak isterdim yeminle :D

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
antalyada yaşıyorum bro 1.50 tl simit aq :D :D
[/QUOTE]
valla kankam antalya diyorsun normal

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Kral güzel diyorsun ama gecen birtane cocuk vardi yine boyle sorunlu hep birilerine catar hep kavga eder.Bir gun selam vermek icin yanina yaklastim selamimi verdim durduk yere selamimi bile almadi kaybol lan dedi.
Bisey demedim cnku cocugun cevresi kalabalikti hepside kendi gibi zibidi.Yani niye bilmiyorum ama boyle cocuklarla hic iletisim kuramiyorum.Adamlarda öyle bir hava varki sanirsin Türkiyeyi besliyor.
Onlar Deısık dostum onların dılınden aıle sorunları olanlar anlar gerckden suca meıllı ınsanları kotulemeyın onları yetıstırenlerın sucu Bazıları Keko knk onlar ayrı

1998
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Onlar Deısık dostum onların dılınden aıle sorunları olanlar anlar gerckden suca meıllı ınsanları kotulemeyın onları yetıstırenlerın sucu Bazıları Keko knk onlar ayrı
kesinlikle katılıyorum hiç bir insan doğuştan kötü doğmuyor ne görüp ne yaşanırsa onu yaşar insan herkezin kaderi güzel değil :(

Sen bırakmışsın kardeşim ben kazanıyorum bırakmaya niyetim yok tavsiyen için sağol.
yapsana bana bi kupon yolumu bulıyım

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
iddaa adamı zengın etmez surundurur en kısa zamanda bırak kardesım
Hocam ıdda nasıl bırr sey bılıyormusunuz Ilk basda yasın kucukse kacak oynarsın en baslarda sızı sazan yaparlar sızı sureklı kazandırılar dersın buyuk oynacam 500 tl yatırsın onuda kazandırılar sonra bınler mılyonlar yatırrsın elınde 0 ıle gerı donersın yanı kısacası sızı once beslerler sonra kılcıklarınıza kadar alırlar !!

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kesinlikle katılıyorum hiç bir insan doğuştan kötü doğmuyor ne görüp ne yaşanırsa onu yaşar insan herkezin kaderi güzel değil :(

atarım özelden ama düşük oran olur :)

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Hocam Şunu Unutma Bir Ülke gelişmeye başlarsa Fırsatcılar bunu ıs sanar :D Çoçukların Çocuklugunu elınden alır yanlıs anlamayın sımdıkı cocuklar ne yapıyor pc oyun telofon oyun baska yaptıkları seymı var eskıden ne guzeldı bılye Topaç cevırme saklambaç korebe vay be
nasıl alır her seyın fıyatı artar ve aıleler maddı durumdan sıkıntıya gırer fırsatcılar pahalıya satar cocuklar 1 tl ye 5 tlye hıc bısey alamaz
Hocam harbiden zamanimizda cocukluk diye birsey kalmadi sokaklar okdr bos ki hic cocuk sesi yok.Bayramlarda su oyuncak silahlardan alir oynardik.Gazos kapaklariyla taso yapardik topac felan oynardik cok güzel günlerdi yaa.Kapilarin ziline basar kacardik :D
Simdi hicbiri kalmadi.
Cocuklarin ellerinde hep telefon birbirlerinden bihaberler.

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam ıdda nasıl bırr sey bılıyormusunuz Ilk basda yasın kucukse kacak oynarsın en baslarda sızı sazan yaparlar sızı sureklı kazandırılar dersın buyuk oynacam 500 tl yatırsın onuda kazandırılar sonra bınler mılyonlar yatırrsın elınde 0 ıle gerı donersın yanı kısacası sızı once beslerler sonra kılcıklarınıza kadar alırlar !!
işte kankam burda havaya girip büyük oynamayacan birde alakası yok bayiinin yaptığı birşey değil tahminin doğru çıkarsa alırsın gs-fener maçları şikeli olmuştur çoğu :)

ⓚⓛⓐⓥⓨⓔⓒⓘ
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Kardeş bir kaç kupon önerde biz de değerlendirelim

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI

aynen kankam oyle Mesela Yolda bır dılencı gordumde hıc ıcım ısınmaz ama kagıt toplayan su satan cam sılen bırısı gordumda yemın ederım sana yemek bıle verırım para vermeyı gecdım :D

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
işte kankam burda havaya girip büyük oynamayacan birde alakası yok bayiinin yaptığı birşey değil tahminin doğru çıkarsa alırsın gs-fener maçları şikeli olmuştur çoğu :)
Kardeşim Sen bılmyorsun Ben sana Anlattım Nasıl Isledını Kazanmasan bıle sana kazandırırlar ayagın ısınsın dıye :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...