Who Will You Kiss
Seçkin Üye
Hocam Yanaklarım agrıdı Forumda Arada Sırada Boyle Komık seyler yapılmalı onerırım eglencelı oluyordoru dedin grallllllllllll
Post automatically merged:
valla kanka uzun zamandır bendei lk defa bu kadar çok güldüm. D:d:dd:
knk mesut ne zaman gelcek ?Kanka fanatik fenerliyim hatta tribündenim ama buna ben bile inanmıyorum
Cümlemizin kankam dc topluluğu falan kursak yemin ediyorum sabah akşam yarılırızHocam Allah ıyılını versın Gulmekden Yanaklarım agrıdı
aynen öyle kanka bu sitede uzun zamandır böyle muhabbet dönmüyor şu sıralar muhabbetlerin hepsi rank kasmak içinHocam Yanaklarım agrıdı Forumda Arada Sırada Boyle Komık seyler yapılmalı onerırım eglencelı oluyor
Acun abi bize getircek bakalım inşallahknk mesut ne zaman gelcek ?
olacak abı olacak şu sergen bıze gelmelıydı ahKanka fanatik fenerliyim hatta tribündenim ama buna ben bile inanmıyorum
yapalım bunu sesli bi muhabbettimiz yokmuCümlemizin kankam dc topluluğu falan kursak yemin ediyorum sabah akşam yarılırız
Aynen Hocam Çok iyi oldu boyleaynen öyle kanka bu sitede uzun zamandır böyle muhabbet dönmüyor şu sıralar muhabbetlerin hepsi rank kasmak için
aynen öyle ya iyiki açmıs kral boyle bir başlıkaynen öyle kanka bu sitede uzun zamandır böyle muhabbet dönmüyor şu sıralar muhabbetlerin hepsi rank kasmak için
kankam rank kasmak için muhabbet kuranlar var ama biz severek muhabbet ediyoruz rank kendiliğinden kasılıyor kasılmasa da olur haksız mıyımaynen öyle kanka bu sitede uzun zamandır böyle muhabbet dönmüyor şu sıralar muhabbetlerin hepsi rank kasmak için
ahhhh ahhh eskileri hatırladım içim ürperdi zaman çok çabuk geçiyor kardo nerden nereyeeAynen Hocam Çok iyi oldu boyle
Adam beşiktaşlı kanka nasıl gelsin bizeolacak abı olacak şu sergen bıze gelmelıydı ah
yeni GÖRDÜM KARDO GEÇMİŞ OLSUNsirf seviyorum diye terkedildim
Olur Kankam Musaıt olunca yaparızyapalım bunu sesli bi muhabbettimiz yokmusonra oyun vs takılmamız ama yaş ++18 itinayla
gerçekten öyle kankam 19 yaşındayım şuan 18 yaşımı hatırlıyorum da daha geçen sene gibi geliyorahhhh ahhh eskileri hatırladım içim ürperdi zaman çok çabuk geçiyor kardo nerden nereyee
şuan öyle bi topluluk kurmadık dc'den anlayan arkadaş varsa aranızda kursun aga sesli falan muhabbet ederiz burda sorun yaşayan insanlara yardımcı oluruz elimizden geldiği kadar sıkıntı yok benlik +18 olması dileğiyleOlur Kankam Musaıt olunca yaparız
Eyvallah reis ama 2 yumruk ile atlattıydım o geceyi.valla bro geçmiş olsun sana ozaman
Tamamdır Hocam anlayan bı arkadas kursun gelırızgerçekten öyle kankam 19 yaşındayım şuan 18 yaşımı hatırlıyorum da daha geçen sene gibi geliyor
Post automatically merged:
şuan öyle bi topluluk kurmadık dc'den anlayan arkadaş varsa aranızda kursun aga sesli falan muhabbet ederiz burda sorun yaşayan insanlara yardımcı oluruz elimizden geldiği kadar sıkıntı yok benlik +18 olması dileğiyle
kankam aşk hayatlarımıza girip biraz dertleşsek mi acaba ?Tamamdır Hocam anlayan bı arkadas kursun gelırız
Olur Hocam bu arada sahur bızım burada 4 17 sabaha doguymus uzuldumkankam aşk hayatlarımıza girip biraz dertleşsek mi acaba ?
aşkmı hani nerede kaç milyar insanın içinde 22 yıldır denk gelemedim en fazla ilişkim 8 aykankam aşk hayatlarımıza girip biraz dertleşsek mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?