Herkes anlatmak istediği iyi/kötü - güzel/çirkin bi yaşanmışlığını anlatsın. İyi Geceler #memoryteam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aynen öyle kanka bu sitede uzun zamandır böyle muhabbet dönmüyor şu sıralar muhabbetlerin hepsi rank kasmak için :(
kankam rank kasmak için muhabbet kuranlar var ama biz severek muhabbet ediyoruz rank kendiliğinden kasılıyor kasılmasa da olur haksız mıyım :)

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ahhhh ahhh eskileri hatırladım içim ürperdi zaman çok çabuk geçiyor kardo nerden nereyee
gerçekten öyle kankam 19 yaşındayım şuan 18 yaşımı hatırlıyorum da daha geçen sene gibi geliyor :) :) :)
Post automatically merged:

Olur Kankam Musaıt olunca yaparız :D
şuan öyle bi topluluk kurmadık dc'den anlayan arkadaş varsa aranızda kursun aga sesli falan muhabbet ederiz burda sorun yaşayan insanlara yardımcı oluruz elimizden geldiği kadar sıkıntı yok benlik +18 olması dileğiyle

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
gerçekten öyle kankam 19 yaşındayım şuan 18 yaşımı hatırlıyorum da daha geçen sene gibi geliyor :) :) :)
Post automatically merged:

şuan öyle bi topluluk kurmadık dc'den anlayan arkadaş varsa aranızda kursun aga sesli falan muhabbet ederiz burda sorun yaşayan insanlara yardımcı oluruz elimizden geldiği kadar sıkıntı yok benlik +18 olması dileğiyle
Tamamdır Hocam anlayan bı arkadas kursun gelırız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...